De Assistant van de maand juli

 

"Monique heeft de Managers en Vice President van de afdeling binnen no time weten te ontzorgen."

Mijn eerste ontmoeting met Monique was tijdens de Meet en Greet (Pink Career Café) op ons kantoor op Schiphol eind 2018. Zij startte vrij snel als Direct Team Assistant en begon in januari 2019 aan haar eerste opdracht bij KLM als Management Assistant van de VP Fleetservices, Huub Schotman. Binnen de afdeling Fleetservices is Monique direct zichtbaar, heeft de managers en de VP binnen no time weten te doorgronden en zo optimaal mogelijk weten te ondersteunen op diverse gebieden. En dit geruisloos! Ze weet het team telkens een aantal stappen voor te zijn met haar acties en toont zo een enorme pro-activiteit. Monique handelt vanuit haar eigen authenticiteit en dit wordt enorm gewaardeerd bij haar huidige opdrachtgever. Kortom, genoeg redenen om trots te zijn op Monique als Direct Team Assistant en voor mij direct duidelijk de Assistant van de maand juli!

- Secretary Plus Teamlead Anita te Duits over Assistant Monique van Geffen.

Monique van Geffen

 

 

"Do what you love and love what you do and you’ll never work a day in your life."

 

- Management Assistant Monique van Geffen.

"Monique structureert zaken, innoveert en past processen aan, waardoor het werk van het management team makkelijker is geworden."

"Monique is sinds begin februari werkzaam als Management Assistant bij de afdeling Fleet Services bij KLM. Monique had binnen no-time contact gelegd met andere management assistants binnen KLM, waardoor ze in hele korte tijd volledig ingewerkt was op haar functie. Dit typeert Monique ook, ze neemt initiatief, ze is pro-actief en legt makkelijk contacten.

Monique heeft heel snel haar plaats in de afdeling ingenomen, ze voelt zich als een vis in de vijver, geniet zichtbaar van haar werk en van het team waarin ze werkt. Daarbij is ze altijd vrolijk en energiek. Tegelijkertijd is Monique niet bang om uit te spreken dat er wat moet gebeuren. Ze is niet zomaar een invalkracht die tijdelijk op de winkel past, ze structureert ook zaken, innoveert en past processen aan, waardoor het werk van haar leidinggevende en het management team makkelijker is geworden. Monique neemt daarbij echt eigenaarschap en is een echte doorpakker.

Al met al verdient Monique het met vlag en wimpel om Assistant van de maand van Secretary Plus te worden.

- Vice President Fleet Services bij KLM Royal Dutch Airlines, Huub Schotman.

Monique van Geffen