Onze dienstverlening

Bent u op zoek naar tijdelijke officesupport of een assistant in vaste dienst? Wij helpen u graag bij het vinden van de beste oplossing voor uw ondersteuningsvraag. Met onze uitgebreide dienstverleningsaanbod, kunnen wij u op verschillende manieren de juiste ondersteuning bieden.
B2B_jeremy_Secretary_Plus

Interim Team

Staat uw organisatie voor een tijdelijke uitdaging en zoekt u snel deskundige ondersteuning op secretarieel gebied? Secretary Plus is gespecialiseerde bemiddelingspartner in het vinden van de ideale interim secretaresse of management assistent. Met ons Direct Team vol ervaren interim experts kunnen wij op korte termijn ook uw tijdelijke hulpvraag opvangen. Op basis van uw functievereisten gaat onze Management Consultant Nicolette op zoek naar een passende interim assistant. Onze assistants zijn op korte termijn beschikbaar om uw secretariële huishouden op orde te stellen. Bespaar tijd en versterk uw team met een gekwalificeerde professional uit het Interim Team van Secretary Plus. Neem vandaag nog contact op met Nicolette en ontdek hoe wij u directe ondersteuning kunnen bieden bij uw personeelsuitdaging.

Email

Vaste functies

Bent u op zoek naar officesupport in vaste dienst? Ontdek de perfecte ondersteuning bij het vinden van de ideale kandidaat met onze gespecialiseerde detachering en/of werving en selectie dienstverleningen. Wij bieden persoonlijke begeleiding, diepgaande expertise en een uitgebreid netwerk aan ervaren assistants op diverse senioriteitsniveaus. Bespaar tijd en vertrouw op de kwaliteit van Eveline Bregman om de ideale officemanager, secretaresse of assistant te vinden die naadloos op uw bedrijf aansluit. Maak vandaag nog gebruik van de expertise in werving en selectie voor vaste functies van Eveline, voor een duurzame en succesvolle match.

Meer weten over onze dienstverlening?

Meer weten over onze dienstverlening? Bent u nieuwsgierig naar de verschillende staffing-, talent- en consulting solutions waarmee we uw personeelsvraag kunnen oplossen? Vind meer informatie over onze passende dienstverleningen in (spoed)gevallen zoals bijvoorbeeld ziekte, zwangerschapsverlof, tijdelijke projecten of langdurige managementondersteuning. Vraag middels onderstaande button geheel vrijblijvend de Secretary Plus informatiegids op en vind passend advies voor uw vraagstuk.

* indicates required

Uw ondersteuning in Oost-Nederland

Uw ondersteuning in Oost-Nederland Bent u als organisatie op zoek naar een secretaresse, management assistent, executive assistant of soortgelijke functie? Met ons kantoor in het centraal gelegen Zwolle, kennen wij de regio Oost-Nederland als geen ander. Of uw organisatie nu gevestigd is in Enschede, Apeldoorn, Arnhem, Doetinchem, Nijmegen of de omliggende gebieden. Met 35 jaar ervaring zijn wij experts binnen de arbeidsbemiddeling in managementondersteuning. Wij staan voor u klaar en gaan op zoek naar de perfecte asistant voor uw bedrijf. Benieuwd naar passende assistant profielen voor uw bedrijf in het oosten van het land? Neem contact op met Nicolette (via nvanderhorst@secretary-plus.nl) of Eveline (via ebregman@secretary-plus.nl en bespreek geheel vrijblijvend uw vacature. We staan graag voor u klaar!

 

Stel uw vraag

Eveline Bregman
Manager
Stuur een e-mail
Nicolette van der Horst
Managing consultant     Direct Team
Stuur een e-mail

Over Secretary Plus

Secretary Plus bedient met haar managing consultants verspreid in kantoren door het hele land secretariele personeelsvraagstukken in uiteenlopende markten en branches. Met verschillende staffing-, talent- en consulting solutions ondersteunen we verschillende organisaties met een passende dienstverlening. Afhankelijk van uw officesupport (personeels)vraag, nemen wij uw zorgen graag zo ver mogelijk uit handen met een oplossing op maat. Ons uitgebreide netwerk rijkt zo ver als ervaren assistants door het hele land en opdrachtgevers in uiteenlopende sectoren. Zo zij wij trots op de mooie, duurzame samenwerkingen in bijvoorbeeld de zorg- en welzijn sector, de zakelijke dienstverlening, de juridische sector en overheidsinstanties. Door dit gevarieerde en landelijke netwerk, zijn wij dan ook met name trots op de expertise en ervaring van onze professionals in officesupport.

Email

secretaryplus-ministerie-campagne
logo-headroom secretaryplus

Wij staan u graag te woord

Heeft u een vacature die u met ons wilt delen, of een overige vraag die u graag aan ons wil stellen? Deel uw vraag via onderstaand formulier of neem direct contact op met Eveline of Nicolette via eveline

In ons privacy statement kun je nalezen hoe je gegevens worden verwerkt.
Nicolette_Eveline-SPLUS