Onze dienstverlening

Bent u op zoek naar tijdelijke officesupport of een assistant in vaste dienst? Wij helpen u graag bij het vinden van de beste oplossing voor uw ondersteuningsvraag. Met onze uitgebreide dienstverleningsaanbod, kunnen wij u op verschillende manieren de juiste ondersteuning bieden.

Nienke

Excellente managementondersteuning

Secretary Plus is al meer dan 30 jaar nummer één premium marktleider in het bemiddelen en begeleiden van assistants. Het matchen van de juiste assistants aan een organisatie is een vak. Een vak waarin Secretary Plus bijzonder bedreven is. Het vinden, verbinden en het zorgen voor de perfecte match nemen wij met liefde voor u uit handen. Op deze manier zorgen wij voor support van managers en directie op het hoogste niveau.

 

 

Interim Team

Staat uw organisatie voor een tijdelijke uitdaging en zoekt u snel deskundige ondersteuning op secretarieel gebied? Secretary Plus is gespecialiseerde bemiddelingspartner in het vinden van de ideale interim secretaresse of management assistent. Met ons Direct Team vol ervaren interim experts kunnen wij op korte termijn ook uw tijdelijke hulpvraag opvangen. Op basis van uw functievereisten gaat onze Management Consultant Nicolette op zoek naar een passende interim assistant. Onze assistants zijn op korte termijn beschikbaar om uw secretariële huishouden op orde te stellen. Bespaar tijd en versterk uw team met een gekwalificeerde professional uit het Interim Team van Secretary Plus. Neem vandaag nog contact op met Nicolette en ontdek hoe wij u directe ondersteuning kunnen bieden bij uw personeelsuitdaging.

Vaste functies

Bent u op zoek naar officesupport in vaste dienst? Ontdek de perfecte ondersteuning bij het vinden van de ideale kandidaat met onze gespecialiseerde detachering en/of werving en selectie dienstverleningen. Wij bieden persoonlijke begeleiding, diepgaande expertise en een uitgebreid netwerk aan ervaren assistants op diverse senioriteitsniveaus. Bespaar tijd en vertrouw op de kwaliteit van Eveline Bregman om de ideale officemanager, secretaresse of assistant te vinden die naadloos op uw bedrijf aansluit. Maak vandaag nog gebruik van de expertise in werving en selectie voor vaste functies van Eveline, voor een duurzame en succesvolle match.

Meer weten over onze dienstverlening?

Bent u nieuwsgierig naar de verschillende staffing-, talent- en consulting solutions waarmee we uw personeelsvraag kunnen oplossen? Vind meer informatie over onze passende dienstverleningen in (spoed)gevallen zoals bijvoorbeeld ziekte, zwangerschapsverlof, tijdelijke projecten of langdurige managementondersteuning. Vraag middels onderstaande button geheel vrijblijvend de Secretary Plus informatiegids op en vind passend advies voor uw vraagstuk.

* indicates required
Nicolette van der Horst
Managing consultant     Direct Team
Stuur een e-mail
Eveline Bregman
Manager
Stuur een e-mail

Ons netwerk

Secretary Plus bedient met haar managing consultants verspreid in kantoren door het hele land secretariele personeelsvraagstukken in uiteenlopende markten en branches. Met verschillende staffing-, talent- en consulting solutions ondersteunen we verschillende organisaties met een passende dienstverlening. Afhankelijk van uw officesupport (personeels)vraag, nemen wij uw zorgen graag zo ver mogelijk uit handen met een oplossing op maat. Ons uitgebreide netwerk rijkt zo ver als ervaren assistants door het hele land en opdrachtgevers in uiteenlopende sectoren. Zo zij wij trots op de mooie, duurzame samenwerkingen in bijvoorbeeld de zorg- en welzijn sector, de zakelijke dienstverlening, de juridische sector en overheidsinstanties. Door dit gevarieerde en landelijke netwerk, zijn wij dan ook met name trots op de expertise en ervaring van onze professionals in officesupport.

PWC-logo
Plus Insights

Marc Lammers over het bundelen van de krachten van generaties

Marc Lammers: “Met 18 klonen in je team word je geen kampioen.”


Als assistant ben jij de schakel die het management met de rest van het bedrijf verbindt. Je moet dus met vrijwel iedereen goed kunnen samenwerken en ondersteunt ook anderen in een goede samenwerking met elkaar. Dat kan soms best lastig zijn, vooral met een diverse mix aan generaties binnen een organisatie met elk hun eigen manier van werken. Voormalig dameshockeycoach Marc Lammers weet als geen ander hoe je dit het beste aanpakt en geeft je graag een paar waardevolle tips.

Wees ook coach voor jouw manager

Als voormalig Bondscoach van het Nederlandse dameshockeyteam werd Marc met zijn team Europees- en wereldkampioen, met als kers op de taart de gouden medaille tijdens de Olympische Spelen in Peking (2008). Tijdens zijn succesvolle loopbaan leerde hij hoe belangrijk het is om de diverse krachten binnen een team te bundelen. Hoe hij dit uiteindelijk heeft aangepakt bespreekt hij uitgebreid in zijn nieuwe boek ‘Flow: van goed naar goud.’

Ook jij als assistant kunt volgens Marc van zijn innovatieve stijl van coaching gebruik maken: “Als assistant heb jij de invloed om jouw manager aan te moedigen een leiderschapsstijl te gebruiken die beter past bij de diverse mix van generaties op de werkvloer. Maak daar zeker gebruik van!”

Verbind generaties met elkaar

Maar waarom is het eigenlijk zo’n goed idee om hier als assistant tijd en moeite in te steken? Volgens Marc is dit een belangrijk onderdeel van je baan: “Als assistant werk je niet alleen. Je bent het middelpunt van de organisatie. Ook jij hebt er baat bij dat collega’s, ongeacht leeftijdsverschillen, goed met elkaar omgaan en in hun behoeften worden voorzien.”

Die behoeften zijn niet voor elke generatie hetzelfde en daar moet je rekening mee houden. Marc merkte in zijn tijd als bondscoach dat het niet werkte om de jongere talenten hetzelfde te behandelen als de meer ervaren spelers. “Ik had een veel te hiërarchische aanpak. Dit botst met de jongere generaties. Zij houden niet van autoriteit en willen juist betrokken worden bij keuzes. Ook hebben ze meer behoefte aan waardering en positieve feedback.”

Als assistant kun jij het management ondersteunen in hun taak om hier goed op in te spelen. Bijvoorbeeld door in kaart te brengen welke behoeften collega’s van verschillende leeftijdsgroepen hebben en wat er nog nodig is van het management om hier aan te kunnen voldoen. Jij hebt hier als verbindingsstuk tussen medewerker en manager vaak het beste zicht op. Van die kennis kun je goed gebruik maken om een betere werksfeer te creëren voor iedereen (inclusief jijzelf!).

Herken en erken je collega’s

Tot slot is het ook belangrijk dat iedereen elkaar ook daadwerkelijk begrijpt en respecteert. Of je nu babyboomer of gen-z bent, iedereen heeft een eigen manier van werken en daar moet je als team goed gebruik van maken. Marc: “Met achttien klonen van Marc Lammers in je team word je geen wereldkampioen. Diversiteit is key! Veroordeel elkaar niet, maar houd wel rekening met de verschillende types die binnen een team bestaan. Herken je collega’s en erken hun kwaliteiten.”

Het stellen van open vragen is volgens Marc daarin essentieel. “Ga in gesprek met elkaar en ontdek wat iedereen belangrijk vindt in het werk dat ze doen. Dit kun jij als assistant vervolgens weer bij het management neerleggen, dat hierop kan anticiperen. Een duidelijke structuur biedt ruimte voor avontuur. Zorg ook dat je de kernkwaliteiten, valkuilen en allergieën van de collega’s waar je mee samenwerkt op je netvlies hebt staan. Zo voorkom je dat je elkaar gaat beoordelen en is er meer ruimte voor begrip.”

Van goed naar goud

Ben jij geïnspireerd geraakt door de woorden van Marc Lammers en wil je graag nog meer van hem leren? Kom dan zeker naar het Jaarlijks Congres voor de Supportprofessional op 13 april 2023 over ‘De Kracht van Generaties’.

Tijdens een interactieve lezing gaat Marc hier dieper in op de kracht van een goede samenwerking tussen verschillende generaties binnen een team en laat hij zien hoe jij als assistant hier je voordeel uit kunt halen. Zorg ervoor dat je erbij bent, zodat jij straks de tools in je arsenaal hebt om jouw management te sturen naar een organisatie die goud waard is.

Bemachtig hier je ticket!

 

Gerelateerde Plus Insights

Samenwerken bij dezelfde opdrachtgever. Hoe was dat voor Annette en Daphne?

Lees artikel

Waar begin je in de zoektocht naar een nieuwe baan? Dominique koos voor Secretary Plus

Lees artikel

Persoonlijk advies? Wij staan voor u klaar.

Bent u als organisatie op zoek naar een secretaresse, management assistent, executive assistant of soortgelijke functie? Met ons kantoor in het centraal gelegen Zwolle, kennen wij de regio Oost-Nederland als geen ander. Of uw organisatie nu gevestigd is in Enschede, Apeldoorn, Arnhem, Doetinchem, Nijmegen of de omliggende gebieden. Met 35 jaar ervaring zijn wij experts binnen de arbeidsbemiddeling in managementondersteuning. Wij staan voor u klaar en gaan op zoek naar de perfecte asistant voor uw bedrijf.

Benieuwd naar passende assistant profielen voor uw bedrijf in het oosten van het land? Meld geheel vrijblijvend uw vacature aan of neem direct contact op met een van onze professionals.

Bellen

Telefoonnummer 038-4673230
-

Vacature aanmelden

Geheel vrijblijvend ・ Wij nemen uw aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling ・ Tijdelijk of vast

In ons privacy statement kun je nalezen hoe je gegevens worden verwerkt.