Onze dienstverlening

Bent u op zoek naar tijdelijke officesupport of een assistant in vaste dienst? Wij helpen u graag bij het vinden van de beste oplossing voor uw ondersteuningsvraag. Met onze uitgebreide dienstverleningsaanbod, kunnen wij u op verschillende manieren de juiste ondersteuning bieden.

Nienke

Excellente managementondersteuning

Secretary Plus is al meer dan 30 jaar nummer één premium marktleider in het bemiddelen en begeleiden van assistants. Het matchen van de juiste assistants aan een organisatie is een vak. Een vak waarin Secretary Plus bijzonder bedreven is. Het vinden, verbinden en het zorgen voor de perfecte match nemen wij met liefde voor u uit handen. Op deze manier zorgen wij voor support van managers en directie op het hoogste niveau.

 

 

Interim Team

Staat uw organisatie voor een tijdelijke uitdaging en zoekt u snel deskundige ondersteuning op secretarieel gebied? Secretary Plus is gespecialiseerde bemiddelingspartner in het vinden van de ideale interim secretaresse of management assistent. Met ons Direct Team vol ervaren interim experts kunnen wij op korte termijn ook uw tijdelijke hulpvraag opvangen. Op basis van uw functievereisten gaat onze Management Consultant Nicolette op zoek naar een passende interim assistant. Onze assistants zijn op korte termijn beschikbaar om uw secretariële huishouden op orde te stellen. Bespaar tijd en versterk uw team met een gekwalificeerde professional uit het Interim Team van Secretary Plus. Neem vandaag nog contact op met Nicolette en ontdek hoe wij u directe ondersteuning kunnen bieden bij uw personeelsuitdaging.

Vaste functies

Bent u op zoek naar officesupport in vaste dienst? Ontdek de perfecte ondersteuning bij het vinden van de ideale kandidaat met onze gespecialiseerde detachering en/of werving en selectie dienstverleningen. Wij bieden persoonlijke begeleiding, diepgaande expertise en een uitgebreid netwerk aan ervaren assistants op diverse senioriteitsniveaus. Bespaar tijd en vertrouw op de kwaliteit van Eveline Bregman om de ideale officemanager, secretaresse of assistant te vinden die naadloos op uw bedrijf aansluit. Maak vandaag nog gebruik van de expertise in werving en selectie voor vaste functies van Eveline, voor een duurzame en succesvolle match.

Meer weten over onze dienstverlening?

Bent u nieuwsgierig naar de verschillende staffing-, talent- en consulting solutions waarmee we uw personeelsvraag kunnen oplossen? Vind meer informatie over onze passende dienstverleningen in (spoed)gevallen zoals bijvoorbeeld ziekte, zwangerschapsverlof, tijdelijke projecten of langdurige managementondersteuning. Vraag middels onderstaande button geheel vrijblijvend de Secretary Plus informatiegids op en vind passend advies voor uw vraagstuk.

* indicates required
Nicolette van der Horst
Managing consultant     Direct Team
Stuur een e-mail
Eveline Bregman
Manager
Stuur een e-mail

Ons netwerk

Secretary Plus bedient met haar managing consultants verspreid in kantoren door het hele land secretariele personeelsvraagstukken in uiteenlopende markten en branches. Met verschillende staffing-, talent- en consulting solutions ondersteunen we verschillende organisaties met een passende dienstverlening. Afhankelijk van uw officesupport (personeels)vraag, nemen wij uw zorgen graag zo ver mogelijk uit handen met een oplossing op maat. Ons uitgebreide netwerk rijkt zo ver als ervaren assistants door het hele land en opdrachtgevers in uiteenlopende sectoren. Zo zij wij trots op de mooie, duurzame samenwerkingen in bijvoorbeeld de zorg- en welzijn sector, de zakelijke dienstverlening, de juridische sector en overheidsinstanties. Door dit gevarieerde en landelijke netwerk, zijn wij dan ook met name trots op de expertise en ervaring van onze professionals in officesupport.

Plus Insights

Executive assistant inhuren? Ontdek de voordelen

executive assistant

De rol van een executive assistant (EA) is van cruciaal belang in moderne organisaties. Een executive assistant is een waardevolle ondersteuning van een manager en draagt bij aan een efficiënte werking van het bedrijf. Het vinden van de juiste executive assistant kan echter een uitdagende taak zijn. Een oplossing die steeds populairder wordt, is het inhuren van executive assistants via een detacheringsbureau. In dit artikel bespreken we waarom het inhuren van EA’s via een detacheringsbureau een slimme zet kan zijn. Ontdek de voordelen!

Flexibiliteit in personeelsbeheer

Een van de belangrijkste voordelen van het inhuren van executive assistants via een detacheringsbureau is de flexibiliteit die het biedt op het gebied van personeelsbeheer. Organisaties kunnen de behoefte aan ondersteuning variëren op basis van verschillende factoren, zoals projecten, seizoensgebonden werklast, tijdelijke afwezigheid van een EA, of zelfs het testen van een nieuwe functie voordat deze permanent wordt ingevuld. Een detacheringsbureau kan snel en efficiënt een executive assistant leveren die past bij de specifieke behoeften van de organisatie. Dit stelt bedrijven in staat om de juiste ondersteuning te krijgen op het juiste moment, zonder langdurige wervingsprocessen of het risico van een verkeerde match.

Toegang tot hooggekwalificeerde professionals

Detacheringsbureaus hebben vaak uitgebreide netwerken van hooggekwalificeerde professionals. Ze screenen en selecteren kandidaten zorgvuldig, zodat alleen de besten in aanmerking komen om als executive assistant te worden geplaatst. Dit betekent dat bedrijven die executive assistants inhuren via een detacheringsbureau kunnen profiteren van de expertise en ervaring van topkandidaten die anders mogelijk niet beschikbaar zouden zijn geweest. Bovendien hebben detacheringsbureaus vaak toegang tot een breed scala aan EA’s met verschillende vaardigheden en specialisaties. Of een organisatie nu behoefte heeft aan een EA met uitstekende projectmanagementvaardigheden, sterke communicatieve vaardigheden of een specifieke branche-ervaring, een detacheringsbureau kan de juiste match vinden op basis van de unieke behoeften van het bedrijf.

Snelle inzetbaarheid en efficiëntie

Een ander voordeel van het inhuren van EAs via een detacheringsbureau is de snelle inzetbaarheid van gekwalificeerd personeel. Traditionele wervingsprocessen kunnen lang duren, met uitgebreide selectieprocedures en contractonderhandelingen. Dit kan kostbare tijd en middelen in beslag nemen, vooral als de organisatie snel ondersteuning nodig heeft. Detacheringsbureaus beschikken daarentegen over een pool van gekwalificeerde kandidaten die klaar staan om te worden ingezet. Ze hebben al een grondige screening en selectie doorlopen, zodat ze direct kunnen worden ingezet om aan de behoeften van de organisatie te voldoen. Dit bespaart waardevolle tijd en maakt een snelle respons mogelijk, wat vooral nuttig is bij onverwachte situaties of dringende projecten.

Bovendien hebben detacheringsbureaus ervaring in het matchen van professionals met specifieke functievereisten. Ze begrijpen de behoeften en verwachtingen van organisaties en kunnen snel een EA leveren die past bij de gevraagde vaardigheden en persoonlijkheidskenmerken. Dit zorgt voor efficiëntie en minimaliseert de inwerkperiode, waardoor de EA direct aan de slag kan gaan en waarde kan toevoegen aan de organisatie.

Vermindering van werkgeversverantwoordelijkheden

Door executive assistants in te huren via een detacheringsbureau, kunnen organisaties ook de werkgeversverantwoordelijkheden verminderen. Het detacheringsbureau fungeert als de formele werkgever van de EA, waardoor de organisatie wordt ontlast van taken zoals loonadministratie, belastingen, verzekeringen en andere HR-gerelateerde zaken. Dit vermindert de administratieve lasten en stelt de organisatie in staat zich te concentreren op haar kernactiviteiten. Bovendien kunnen detacheringsbureaus vaak advies en ondersteuning bieden op het gebied van arbeidsrecht, contractuele afspraken en HR-beleid, waardoor de organisatie wordt geholpen bij het naleven van wet- en regelgeving en het minimaliseren van risico's.

Flexibele contracten en schaalbaarheid

Een ander belangrijk voordeel van het inhuren van executive assistants via een detacheringsbureau is de flexibiliteit van contracten en de mogelijkheid tot schaalbaarheid. Organisaties kunnen de duur van de inzet van een EA afstemmen op hun behoeften, variërend van korte-termijnprojecten tot langere-termijnopdrachten.

Bovendien kunnen detacheringsbureaus snel inspelen op veranderende behoeften. Als de werklast toeneemt of als er extra ondersteuning nodig is, kan het detacheringsbureau snel een extra EA leveren. Omgekeerd, als de behoefte afneemt of verandert, kan het contract eenvoudig worden aangepast of beëindigd zonder langdurige verplichtingen.

Kennisdeling en continuïteit

Detacheringsbureaus hebben vaak een schat aan ervaring en kennis in het veld van executive assistance. Ze kunnen waardevolle inzichten en best practices delen met zowel de organisatie als de geplaatste EA. Dit bevordert de professionele ontwikkeling en groei van de EA, waardoor deze waardevolle vaardigheden kan opbouwen en toepassen in de werkzaamheden.

Bovendien zorgt het werken met een detacheringsbureau voor continuïteit, zelfs bij afwezigheid van een EA. Als de geplaatste EA bijvoorbeeld met verlof gaat of ziek wordt, kan het detacheringsbureau snel een vervanger regelen die de werkzaamheden kan overnemen zonder onderbrekingen of verlies van de productiviteit.

Win-win-constructie

Het inhuren van executive assistants via een detacheringsbureau biedt tal van voordelen voor organisaties. Het biedt flexibiliteit in personeelsbeheer, waardoor bedrijven de juiste ondersteuning op het juiste moment kunnen krijgen. Detacheringsbureaus bieden toegang tot hooggekwalificeerde professionals en zorgen voor snelle inzetbaarheid en efficiëntie. Bovendien vermindert het inhuren via een detacheringsbureau de werkgeversverantwoordelijkheden en biedt het flexibele contracten en schaalbaarheid.

Het werken met een detacheringsbureau bevordert ook kennisdeling en biedt continuïteit, zelfs bij afwezigheid van een EA. Door te profiteren van deze voordelen kunnen organisaties zich concentreren op hun kernactiviteiten, terwijl ze tegelijkertijd hoogwaardige ondersteuning krijgen van gekwalificeerde executive assistants.

Het inhuren van executive assistants via een detacheringsbureau zoals Secretary Plus is een strategische keuze die organisaties in staat stelt om flexibel, efficiënt en productief te blijven in een dynamische en veeleisende zakelijke omgeving. De gedetacheerde EA doet op zijn/haar beurt weer waardevolle ervaring op bij een mooie organisatie. Een echte win-win-constructie dus!

Is jouw organisatie op zoek naar ondersteuning van een executive assistant? Plaats dan direct jouw vacature op ons platform! Heb je nog vragen over het inhuren van een EA? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag verder!  

Gerelateerde Plus Insights

Vergeet jij jezelf niet te supporten?

Assistant, vergeet jij jezelf niet te supporten?

Lees artikel
Persoonlijk leiderschap

Een krachtige competentie: persoonlijk leiderschap

Lees artikel

Persoonlijk advies? Wij staan voor u klaar.

Bent u als organisatie op zoek naar een secretaresse, management assistent, executive assistant of soortgelijke functie? Met ons kantoor in het centraal gelegen Zwolle, kennen wij de regio Oost-Nederland als geen ander. Of uw organisatie nu gevestigd is in Enschede, Apeldoorn, Arnhem, Doetinchem, Nijmegen of de omliggende gebieden. Met 35 jaar ervaring zijn wij experts binnen de arbeidsbemiddeling in managementondersteuning. Wij staan voor u klaar en gaan op zoek naar de perfecte asistant voor uw bedrijf.

Benieuwd naar passende assistant profielen voor uw bedrijf in het oosten van het land? Meld geheel vrijblijvend uw vacature aan of neem direct contact op met een van onze professionals.

Bellen

Telefoonnummer 038-4673230
-

Vacature aanmelden

Geheel vrijblijvend ・ Wij nemen uw aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling ・ Tijdelijk of vast

In ons privacy statement kun je nalezen hoe je gegevens worden verwerkt.