Consultancy

Wilt u uw ondersteunende afdeling naar een hoger niveau tillen of heeft u hulp nodig bij onder andere verandertrajecten? De consultancymogelijkheden die Secretary Plus biedt zijn onmisbaar om uw gewenste doel te bereiken. Heeft u een andere hulpvraag, Secretary Plus heeft ook hier de oplossing voor! Wij gaan graag met u het gesprek aan.


 

Iris
In ons privacy statement kun je nalezen hoe je gegevens worden verwerkt.

Wanneer consultancy?

Consultancy bij Secretary Plus betekent waardevolle ondersteuning in diverse situaties. Of het nu gaat om het aanpakken van knelpunten tijdens verandertrajecten, het optimaliseren van werkprocessen tijdens reorganisaties, het future-proof maken van uw organisatie, of het efficiƫnt samenvoegen van ondersteunende afdelingen, onze consultancydiensten zijn onmisbaar.

Met onze specialistische blik op het gebied van ondersteuning brengen we de nodige kennis en ervaring mee om uw organisatie vooruit te helpen. Als onafhankelijke partij kunnen we objectief onderzoek verrichten en eerlijk advies geven, zonder bevooroordeeld te zijn. Bovendien bieden we maatwerkoplossingen die volledig zijn afgestemd op uw specifieke situatie, wensen en behoeften.

consultancy-secretaryplus

Advies op maat

Vanuit Consultancy analyseert Secretary Plus werkprocessen op ondersteunende afdelingen. Onmisbaar bij onder andere verandertrajecten, reorganisaties, toekomst-proof maken van uw organisatie en uitbreiding of samenvoegen van ondersteunende afdelingen. Door knelpunten boven tafel te krijgen en de behoefte van managers en output van het secretariaat op elkaar af te stemmen, tillen jullie elkaar naar een hoger niveau!

 • 01
  Specialistische blik
  Als specialist binnen het ondersteunende vakgebied brengen wij de kennis en ervaring mee die nodig is om jullie organisatie vooruit te helpen.
 • 02
  Onafhankelijk advies
  Als onafhankelijke partij kunnen wij op een neutrale manier onderzoek verrichten en een eerlijk advies geven.
 • 03
  Maatwerk
  Afhankelijk van uw situatie, wensen en behoeften bieden wij oplossingen die op maat worden ingericht.

Waarom Secretary Plus?

Persoonlijke aandacht

Onze aanpak is op maat gemaakt voor uw specifieke behoeften. We luisteren naar uw eisen en passen onze diensten aan om te zorgen voor de perfecte match.

Breed netwerk

Met een uitgebreid netwerk van professionals in verschillende branches, kunnen we snel inspelen op uw wensen en behoeften.

Ervaring en expertise

Met ruim 30 jaar aan ervaring in HR-dienstverlening en een team van experts, kunt u rekenen op hoogwaardig advies en kwalitatieve oplossingen.

secretary-plus-klanten

Voor klanten

Vacature aanmelden

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

In ons privacy statement kun je nalezen hoe je gegevens worden verwerkt.

Dienstverlening Secretary Plus

Consultancy in arbeidsbemiddeling

Op zoek naar deskundig advies om uw personeelsbeleid te verbeteren? Onze consultancy in arbeidsbemiddeling biedt op maat gemaakte oplossingen voor uw organisatie. Of u nu behoefte heeft aan strategisch advies, procesoptimalisatie of talentontwikkeling, wij staan klaar om u te ondersteunen.

Onze expertise

Met een team van ervaren consultants bieden wij een breed scala aan diensten:

 • Strategisch advies: wij helpen u bij het ontwikkelen van een strategisch personeelsbeleid dat aansluit bij uw organisatiedoelen.
 • Procesoptimalisatie: door het identificeren en verbeteren van inefficiĆ«nte processen, helpen wij u kosten te besparen en de productiviteit te verhogen.
 • Talentontwikkeling: wij bieden programma's voor talentontwikkeling en training om uw medewerkers te helpen groeien en excelleren in hun functie.

Voordelen van onze consultancydiensten

 • Maatwerkoplossingen: wij begrijpen dat elke organisatie unieke uitdagingen heeft. Daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij uw specifieke behoeften.
 • Expertise: onze consultants hebben uitgebreide ervaring in de arbeidsbemiddelingssector en beschikken over de nodige kennis en vaardigheden om u te ondersteunen.
 • Resultaatgericht: onze focus ligt op het behalen van meetbare resultaten die een positieve impact hebben op uw organisatie.

Waarom kiezen voor onze diensten?

 • Klantgerichtheid: wij luisteren naar uw wensen en behoeften en bieden oplossingen die daarop aansluiten.
 • Innovatie: wij blijven op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de arbeidsbemiddelingssector en bieden innovatieve oplossingen die uw organisatie vooruit helpen.
 • Partnerschap: wij streven naar langdurige samenwerkingen en zien onszelf als uw partner in succes.

Benieuwd naar wat onze consultancydiensten voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag bij het optimaliseren van uw personeelsbeleid en het behalen van uw organisatiedoelen.