Plus Insights

Michelle over de waardering die je krijgt als Direct Team assistant

Wij vroegen een aantal van onze Direct Team assistants naar hun ervaringen als Direct Team assistant, waarom zij destijds hebben gekozen om als Direct Team assistant aan de slag te gaan en wat de functie voor hen zo bijzonder maakt. Ben jij benieuwd? Lees hieronder het verhaal van Direct Team Michelle Goes.

Hoelang ben je al werkzaam bij het Direct Team van Secretary Plus?

"Ik ben in totaal acht jaar werkzaam bij Secretary Plus. Ik ben er twee keer tussen uit geweest, maar onderdeel zijn van het Direct Team blijft té leuk en uitdagend. Dus kom ik altijd weer terug!"

Wat maakt het Direct Team uniek?

"Het Direct Team bestaat uit veel verschillende assistants, zowel qua ervaring als qua type. Hierdoor is er voor elke opdrachtgever wel een geschikte match te vinden binnen dit diverse team."

Wat vind jij het grootste voordeel van Direct Team Assistant t.o.v. werknemer in vaste dienst?

"Ik houd van afwisseling en geen opdracht is hetzelfde. Het is net als jobhoppen, maar dan zonder dat het slecht staat op je cv. Integendeel: het grootste voordeel voor mij is dat ik zo uiteenlopende branches leer kennen. Dit houdt mijn werk dynamisch en leerzaam."

Waarom zou jij assistants aanraden zich aan te sluiten bij het Direct Team?

"Je gaat deel uitmaken van een team enthousiaste collega's, je gaat werken bij bedrijven die heel blij zijn met je komst  én geen opdracht is hetzelfde! Ik voel me altijd erg gewaardeerd in mijn rol als Direct Team Assistant en dat maakt dat ik altijd weer uitkijk naar de volgende opdracht."

 

Gerelateerde Plus Insights

Meet Lotte: De matchmaker van Groningen

Lees artikel

Het verhaal van Silvia: 32 jaar toewijding

Lees artikel