Plus Insights

Meten is weten! Daar hebben wij Sarah voor

Meten is weten! Hoe doen onze vacatureteksten het? Hoe worden onze campagnes ontvangen en waar kunnen we deze optimaliseren voor het behalen van de beste resultaten? Daar hebben we onze Sarah voor.  

Sinds 1 april 2022 is Sarah (33) werkzaam voor Secretary Plus als talent hacker. Ze woont samen met haar vriend, hond en at in het mooiste dorp van Nederland ('echt waar' alsdus Sarah), Winsum. Normaal gesproken is ze best fanatiek met hardlopen, maar dat staat nu even op een lager pitje want er is een baby on the way! Wij vroegen Sarah naar haar ervaringen bij Secretary Plus.

De functie Talent Hacker is een nieuwe functie binnen Secretary Plus. Wat houdt het in?

"Als Talent Hacker houd ik me bezig met de online groei en positionering van Secretary Plus ten opzichte van vacatures. Daar onder valt bijvoorbeeld: het creëren van content voor vacatures, het inrichten van campagnes en landingspagina’s en data-analyse. De rode draad hierin is het continu blijven experimenteren en optimaliseren om mee te bewegen met de snel veranderende wereld om ons heen. Cliché maar wel waar: een super afwisselende én uitdagende functie waarbij geen dag hetzelfde is (qua werkzaamheden én werkplek)!"

Wat vind je het leukst aan het werken voor Secretary Plus? 

"De flexibiliteit. Je krijgt veel vrijheid en dat combineert goed met je privéleven. Zo ga ik geregeld rond het middaguur even sporten en haal ik dat in de avond weer in. Ideaal! De ene dag werk ik thuis en de andere dag stap ik in de auto voor een werkdag in Amsterdam. Die afwisseling en vooral ook flexibiliteit is veel meer van deze tijd. Daarnaast wil ik graag zoveel mogelijk van de wereld zien, dus is het persoonlijk budget dat je kunt besteden aan extra vakantiedagen natuurlijk ook een fijne bijkomstigheid!"

Het is een super afwisselende én uitdagende functie, waarbij geen dag hetzelfde is

"Kun jij je nog specialiseren binnen deze rol van Talent Hacker?
Ja zeker, via Secretary Plus krijg ik de kans om opleidingen te volgen. Op dit moment volg ik een opleiding in Amsterdam waarin alle facetten in mijn functie als Talent Hacker aan bod komen. Erg leerzaam. Ik ben dankbaar dat ik de kans krijg om deze opleiding te volgen en een vliegende start te maken in mijn functie. Na het afronden van dit traject lijkt het me interessant om te gaan specialiseren in bijvoorbeeld marketingpsychologie, SEO of emailmarketing. Of alle drie 😉."

Waarom kies jij voor Secretary Plus?

"Omdat het echt als één team voelt om hier te werken, ondanks Secretary Plus een landelijke organisatie is met collega’s door heel het land. Dat is volgens mij echt uniek! We zien elkaar geregeld live (uiteraard ook veel via Teams) op een van de kantoren door het hele land. Iedereen is super gedreven, maar er heerst altijd een gezellige sfeer!"

Wil jij net zo’n uitdagende en flexibele functie als Sarah? Klik dan hier om te kijken of er nog openstaande vacatures zijn als Talent Hacker!

Gerelateerde Plus Insights

Silvia

Het verhaal van Silvia: 32 jaar toewijding

Lees artikel

Marc Lammers over het bundelen van de krachten van generaties

Lees artikel