Plus Insights

Doordat Secretary Plus blijft groeien, wil Valerie hr naar een hoger niveau tillen

Onze Valerie is een echte globetrotter. Onlangs maakte ze nog een reis door Costa Rica en volgend jaar staat Indonesië op haar planning. Dit alles in combinatie met haar functie als hr-Consultant bij Secretary Plus.

Wie is Valerie?

“Ik ben Valerie Lankreijer, 25 jaar en woon in Almere. In mijn vrije tijd ben ik op de tennisbaan te vinden of plan ik leuke uitjes met vriendinnen of familie, denk aan: uiteten, festivals, spelletjesavonden of een dagje wellness. Ik ben gek op stedentripjes maar daarnaast wil ik ook graag meer van de wereld zien buiten Europa.”

Je werkt nu een aantal maanden voor Secretary Plus, wat doe je precies?

“In mijn functie bij Secretary Plus werk ik als hr-consultant. Als hr-consultant houd ik mij bezig met het personeelsbeleid binnen Secretary Plus. Ik ben onder andere verantwoordelijk voor het indienst- en uitdiensttreding proces. Denk hierbij aan het opstellen van contracten en het organiseren van onboarding dagen. Wat ik zo leuk vind aan mijn rol is dat je de schakel bent die de hele organisatie met elkaar verbindt. Ik ben erg ambitieus en wil zoveel mogelijk doen, zien en leren. Mijn doel is om door te ontwikkelen tot een volwaardig hr-adviseur op alle vlakken. Verder zou het erg tof zijn om hr naar een nog hoger niveau te tillen door de groei die Secretary Plus maakt!"

Het leukste aan mijn rol als hr-consultant is dat je de schakel bent die de hele organisatie met elkaar verbindt

Hoe was het voor jou om te starten met deze nieuwe baan?

“Heel fijn! Vanaf mijn eerste werkdag heb ik mij enorm welkom gevoeld. Ik heb leuke collega’s en iedereen is super gemotiveerd. Er wordt hard gewerkt, maar daarnaast vinden wij het ook belangrijk om successen te vieren. Zo is er dit jaar een trip georganiseerd omdat we het target behaald hebben. De locatie en het programma zijn nog een verrassing, maar dit kan alleen maar heel leuk worden!”

Waar word jij blij van binnen Secretary Plus? 

“Ik word blij van dat wanneer je werkt bij Secretary Plus, de medewerkers echt op de eerste plaats staan. Zonder medewerkers bereik je niks, en daar is Secretary Plus zich maar al te goed bewust van. Aandacht en waardering voor medewerkers staan centraal. Zeker als hr-consultant kan ik mij hier erg in vinden; één van de redenen waarom ik er bewust voor heb gekozen om voor Secretary Plus te willen werken.”

Ben jij ook benieuwd naar de successen die wij de afgelopen jaren behaald hebben? Je kunt er hier alles over lezen!

 

Gerelateerde Plus Insights

Marc Lammers over het bundelen van de krachten van generaties

Lees artikel

Samenwerken bij dezelfde opdrachtgever. Hoe was dat voor Annette en Daphne?

Lees artikel