Online Pink Career

Donderdag 21 maart is het weer zo ver!  Tijdens de online meeting Pink Career neemt ons Secretary Plus team jou mee in de wereld van het Direct Team en Secretary Plus. Alle ins- en outs worden besproken, bovendien komt er ook een Direct Team assistant spreken! Op deze manier kan jij op een laagdrempelige manier kennis maken met het Direct Team. Lijkt dit jou leuk? Meld je dan snel aan! 

Daarom Online Pink Career

Houd jij van diversiteit, ben je ambitieus en droom jij van een functie waarin je uitgedaagd wordt én veel afwisseling hebt? Vind je het daarnaast belangrijk om één en dezelfde werkgever te hebben waar je op kunt bouwen? Dan hebben we goed nieuws voor je: wij hebben jouw droombaan! Hier vertellen wij je graag meer over tijdens onze Online Pink Career!

Donderdag 21 maart - 19.30 tot 20.30 uur 

In deze vrijblijvende sessie nemen wij je mee in de wereld van het Direct Team en Secretary Plus. Naast collega's van Secretary Plus haakt er een Direct Team assistant aan. Wie kan er beter uitleggen wat deze rol inhoudt dan een Direct Team assistant zelf! Verschillende onderwerpen komen aan bod. Van verschillende opdrachtgevers en tijdelijke opdrachten tot aan de samenwerking met een managing consultant. Tenslotte vertellen onze collega's je meer over het werken bij Secretary Plus. 

Het Online Pink Career event is een laagdrempelige manier om kennis te maken met Secretary Plus en het Direct Team. Ben jij erbij?

  1. 01
    Diepgaand inzicht in de rol van Direct Team assistant
  2. 02
    Laagdrempelige manier om meer informatie op te doen
  3. 03
    Een vrijblijvende sessie, je zit dus nergens aan vast

Join our Direct Team

Aanmelden Pink Career

Donderdag 21 maart・ 19.30 - 20.30 uur  ・ Online via Teams  ・ Geheel vrijblijvend 

In ons privacy statement kun je nalezen hoe je gegevens worden verwerkt.