Online Pink Career

 

Woensdag 25 januari hosten wij een Online Pink Career. Dit is het uitgelezen moment om op een laagdrempelige manier kennis te maken met het Direct Team. Ons team vertelt je alle ins- en outs tijdens deze online sessie. 

Werken in het Direct Team

Houd jij van diversiteit, ben je ambitieus en droom jij van een functie waarin je uitgedaagd wordt én veel afwisseling hebt? Vind je het daarnaast belangrijk om één en dezelfde werkgever te hebben waar je op kunt bouwen? Als je denkt dat dit niet mogelijk is, dan hebben we goed nieuws voor je: wij hebben jouw droombaan! Hier vertellen wij je graag meer over. 

Op woensdag 25 januari organiseren wij een Online Pink Career. In deze vrijblijvende sessie nemen wij je mee in de wereld van het Direct Team en Secretary Plus. Naast collega's van Secretary Plus haakt er ook een Direct Team assistant aan, want wie kan beter uitleggen wat deze rol inhoudt dan een Direct Team assistant zelf? Verschillende onderwerpen komen aan bod. Van opdrachtgevers en tijdelijke opdrachten tot aan de samenwerking met een managing consultant. Aan het eind vertellen onze collega's je meer over het werken bij Secretary Plus. 

Het online Pink Career event is een laagdrempelige manier om kennis te maken met Secretary Plus en het Direct Team. Ben jij erbij?

Join our Direct Team

Aanmelden Pink Career

Woensdag 25 januari・ 19.30 - 20.30 uur  ・ Online via Teams  

In ons privacy statement kun je nalezen hoe je gegevens worden verwerkt.