Manuela Westerholt

Direct Team Assistant

"Ik kwam via een kennis bij Secretary Plus terecht en kon gelijk als uitzendkracht bij Ernst & Young beginnen als Secretaresse. Dit heb ik 2 jaar gedaan, maar merkte toch dat Accountancy niks voor mij was en wist dat er nog veel meer te ontdekken was op werkgebied. Dus ging ik weer terug naar Secretary Plus met de intentie als uitzendkracht verder te gaan, maar toen kreeg ik een geweldige aanbieding om Direct Team Assistant te worden.

Ik werk nu 7,5 jaar voor Secretary Plus als Assisting Professional en ik ervaar de samenwerking met Secretary Plus nog steeds met heel veel plezier. Bij Secretary Plus wordt je ook goed begeleid, wat zeker wordt gewaardeerd!

Ik krijg de kans om mijzelf te blijven ontwikkelen door middel van webinars. De vacatures variëren elke keer of het nu een korte of lange opdracht is en het is altijd weer de vraag waar je terecht komt; bij een ziekenhuis, gemeente, school of bijvoorbeeld een project op de Maasvlakte/Europoort. Het varieert enorm en daar hou ik van... What’s not to like about this!

Ik ben een regelaar en zorg graag dat alles netjes en vlot verloopt. Ik breng een hoop kennis met mij mee waar een organisatie zijn voordeel mee kan doen. Ik ben ook internationaal georiënteerd.

Secretary Plus biedt mij de banen waarbij dit allemaal mogelijk is."

Manuela Westerholt
Direct Team Assistant Secretary Plus

Heb je een vraag aan Manuela of wil je meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen contact met jou op.