Werving & Selectie

Zoekt u de perfecte match voor uw organisatie? Voor de vaste invulling van uw openstaande positie bieden wij de beste assistants op elk niveau, ongeacht uw specifieke behoeften. Wij nemen het werving & selectie proces volledig over, zodat u geheel ontzorgd wordt. Benieuwd naar wat wij nog meer te bieden hebben? 

 

Ano'i
In ons privacy statement kun je nalezen hoe je gegevens worden verwerkt.

Waarom werving & selectie?

Met onze werving & selectie dienstverlening kunt u zich volledig concentreren op uw kernactiviteiten, terwijl wij het zoek- en selectieproces van een geschikte assistant voor u uit handen nemen.

Ons ervaren team neemt de tijd om uw behoeften te begrijpen en gaan vervolgens op zoek naar uw perfecte match. Dit geldt voor vaste functies, maar kan ook voor tijdelijke opdrachten zijn. Door onze grondige selectieprocedure verzekeren wij u van ervaren assistants die perfect aansluiten bij uw organisatie. Het resultaat? Een naadloze en efficiƫnte invulling van uw personeelsbehoefte, zonder dat u tijd en middelen hoeft te besteden aan het wervingsproces.

werving-selectie-secretaryplus

De perfecte match

Bij Secretary Plus onderscheiden we ons door een groot netwerk van top assistants. Op basis van uw wensen en behoeften gaan wij op zoek naar de perfecte match voor uw organisatie binnen welke branche dan ook. Een groot voordeel die Werving & Selectie biedt, is dat de nieuwverworven assistant direct bij u in dienst treedt.

 • 01
  Breed netwerk van assistants
  Wij beschikken over een breed netwerk aan gekwalificeerde assistants, zorgvuldig geselecteerd om te voldoen aan verschillende specialisaties en ervaringsniveaus.
 • 02
  Kwalitatieve en betrouwbare aanpak
  Of het nu gaat om de aanvulling of uitbreiding van uw team, wij staan garant voor een kwalitatieve en betrouwbare aanpak.
 • 03
  Dienstverlening op maat
  Door op uw wensen en behoeften in te spelen, garanderen wij assistants die beschikken over de juiste persoonlijkheid, kennis, vaardigheden, competenties en motivatie.

Waarom Secretary Plus?

Persoonlijke aandacht

Onze aanpak is op maat gemaakt voor uw specifieke behoeften. We luisteren naar uw eisen en passen onze diensten aan om te zorgen voor de perfecte match.

Breed netwerk

Met een uitgebreid netwerk van professionals in verschillende branches, kunnen we snel inspelen op uw wensen en behoeften.

Ervaring en expertise

Met ruim 30 jaar aan ervaring in HR-dienstverlening en een team van experts, kunt u rekenen op hoogwaardig advies en kwalitatieve oplossingen.

secretary-plus-klanten

Voor klanten

Vacature aanmelden

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

In ons privacy statement kun je nalezen hoe je gegevens worden verwerkt.

Dienstverlening Secretary Plus

Vind de perfecte match

Op zoek naar gekwalificeerde en ervaren assistants voor uw organisatie? Onze werving & selectiediensten bieden uitkomst. Of u nu op zoek bent naar een secretaresse, directiesecretaresse, management assistant, office manager of personal assistant, wij vinden de ideale kandidaat die naadloos aansluit bij uw bedrijfscultuur en behoeften.

Onze aanpak

Wij hanteren een grondige en professionele aanpak bij het werven en selecteren van kandidaten:

 • Diepgaande Screening: ons team voert uitgebreide screenings uit om ervoor te zorgen dat alleen de meest geschikte kandidaten worden voorgesteld.
 • Maatwerkbenadering: wij begrijpen dat elke functie unieke vaardigheden vereist. Daarom zorgen wij voor een op maat gemaakte selectieprocedure die aansluit bij uw specifieke eisen.
 • Kwaliteitsgarantie: onze focus ligt op het vinden van assistants van topkwaliteit die voldoen aan uw verwachtingen en eisen.

Voordelen van Werving & Selectie

 • Tijdbesparing: wij nemen het volledige wervingsproces uit handen, waardoor u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten.
 • Kwaliteit: wij streven naar het vinden van hoogwaardig personeel dat direct een toegevoegde waarde biedt aan uw organisatie.
 • Kostenbesparing: voorkom onnodige kosten voor advertenties en recruitmenttools door gebruik te maken van onze expertise en netwerk.

Waarom kiezen voor onze diensten?

 • Ervaring: met onze jarenlange ervaring in de zakelijke sector begrijpen wij uw behoeften als geen ander.
 • Netwerk: wij beschikken over een uitgebreid netwerk van getalenteerde professionals in verschillende branches.
 • Resultaatgericht: onze focus ligt op het leveren van resultaten die voldoen aan uw verwachtingen en uw organisatie versterken.

Benieuwd naar wat onze werving & selectiediensten voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte kandidaat voor uw bedrijf.