We helpen je graag verder!

Kom je er online niet helemaal uit of heb je liever persoonlijk contact? Dat kan zeker! Je kunt rechtstreeks bellen met één van onze kantoren. Onze consultants helpen je graag verder. Ook kun je onderstaand formulier invullen en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

werken-bij-secretary-plus

Contact met een van onze kantoren

Wij werken landelijk en dat betekent dat wij vacatures en kantoren door het hele land hebben. Zo hebben wij altijd een leuke baan of de beste assistants bij jou in de buurt. Benieuwd naar de mogelijkheden of wil je kennismaken? Leuk, neem contact op met één van de onderstaande kantoren bij jou in de buurt.

Stel hier je vraag

In ons privacy statement kun je nalezen hoe je gegevens worden verwerkt.

Misstand

Heb je het vermoeden of bewijs van een misstand die in strijd is met gedragsregels? Denk aan discriminatie, intimidatie, belangenverstrengeling, inbreuk op de mededingingswetgeving, omkoperij of fraude/diefstal. Dan vragen we je dat, gezien de aard van situatie, om dit via formulier bij ons te melden.

Ongewenste omgangsvorm

Wanneer je te maken hebt met ongewenste omgangsvormen zoals intimidatie of agressie op de werkvloer kun je dat melden via dit formulier.

Klacht

Heb je een klacht of ben je niet tot een bevredigende oplossing gekomen met je contactpersoon? Dan kun je een klacht indienen via het digitale klachtenformulier.