Recruiter Consultant m/v regio Zwolle

Zoek jij een functie waarin je veel contact hebt met mensen? Ben je pas echt tevreden als je de perfecte match hebt gevonden tussen assistants en relaties? Ben jij zelf startend, maar wel graag onderdeel van een gezellig team? Dan zoeken wij jou voor ons kantoor in Zwolle!

Kantoor Zwolle

Wat ga je doen?

De functie van consultant is een combinatie tussen sales en recruitment. Je zorgt ervoor dat je de beste assistants spreekt en maakt de perfecte match voor deze kandidaten bij onze opdrachtgevers. Dat maakt dat geen dag hetzelfde is. Zo ga je op bezoek bij (potentiële) opdrachtgevers en adviseert hen over welke dienstverlening van Secretary Plus het beste past bij het vraagstuk. Je interviewt dagelijks assistants die je wilt gaan bemiddelen, met deze kandidaten bespreek je hun wensen en eisen, check je de referenties en adviseer je hen bij het loopbaantraject en begeleid hen gedurende het traject.

Binnen ons team is er ruimte voor een nieuwe topper, een Consultant die samen met ons onze droom verwezenlijkt om de markt in Noord Nederland nog verder uit te bouwen!

Wat neem je mee?

 • HBO- werk- en denkniveau;
 • Minimaal één tot twee jaar werkervaring als Consultant, intercedent of recruiter;
 • Ervaring met en een passie voor commerciële werkzaamheden is een pre;
 • Mensen en hun kwaliteiten snel in kunnen schatten.

  Wat bieden we jou?

  • Een marktconform salaris tussen de € 2.000,- en € 2.500,-;
  • Een laptop en smartphone;
  • Flexibele werkplek en -tijden;
  • Een inspirerende werkplek in een start-up omgeving te Zwolle;
  • Veel ruimte voor ondernemerschap en een afwisselende en dynamische functie waarin geen dag hetzelfde is;
  • Een gezellig en ambitieus team;
  • Met onze eigen University besteden wij veel aandacht aan opleiding, coaching en persoonlijke ontwikkeling zodat je jezelf snel kunt en blijft ontwikkelen;
  • Mooie doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie of onze holding.

  Wie zijn je collega's?

  Heleen Admiraal is Teamlead van kantoor en samen met collega Eva-Lin Wolven en collega's Charell SlagerChantal KluinMarieke van GoorBarbara Endendijk en Petra de Haan veroveren zij de markt in Noord- en Oost-Nederland. Z ij zijn een energiek en ambitieus team, waarin ieder zijn eigen specialiteiten en verantwoordelijkheden heeft. Zij zijn gedreven en zetten altijd die extra stap om succesvol te kunnen zijn in de dingen die ze doen.

  Hoe kan je dag eruit zien?

  Terwijl je onderweg bent naar kantoor leg je al de eerste contacten met onze assistants, want voor de werkdag start zijn zij het beste bereikbaar. Met je jas nog aan start je snel je computer op en log je in. Benieuwd naar wat de dag je verder vandaag gaat brengen. Je zorgt dat je bereikbaar bent voor de eerst kandidaten en klanten die een vraag voor jou hebben. Je checkt je mail even snel, zijn er nog bijzonderheden en waar liggen de acties vandaag? Je ziet een e-mail van een mooie organisatie om de hoek, ze hebben een vacature. Yes! Je belt ze meteen om een afspraak te maken en om telefonisch al wat informatie in te winnen, zodat je je goed kan voorbereiden.

  Tijdens het gesprek pik je het signaal op dat er tijdelijk een assistant nodig is, je inventariseert de vacature en gaat er bij aankomst op kantoor direct mee aan de slag. Nu blijkt dat één van onze top assistants per direct beschikbaar is en je schakelt direct met je collega die deze kandidaat goed kent. Je stelt de kandidaat voor en ja hoor ze mag de volgende dag starten. Je wikkelt de administratie af en ondertussen ontvang je nog een paar telefoontjes van collega’s en kandidaten.

  De ochtend vliegt zo voorbij en voor je het weet is het lunchpauze! We maken samen een wandelingetje en tijdens het eten brainstormen we over de business, we raken enthousiast over de vele potenties!

  In de middag plan je afspraken bij klanten in over openstaande vacatures of om ze meer te vertellen over de opleidingen/trainingen die Secretary Plus aanbiedt. Je belt ook nog wat interessante kandidaten die in de tussentijd hebben gemaild en doet een telefonische intake om ze uiteindelijk in te plannen voor deze week. Iedereen is enthousiast. Je kan weer met een goed gevoel naar huis. Je pakt nog wel even je salesmap, want morgen ga je vanuit huis meteen langs die leuke klant om de vacature die zij hebben te bespreken, je hebt al wel wat kandidaten in gedachten dus die cv’s neem je vast mee. De dag is voorbij gevlogen! Dat was een hectiek dagje Zwolle!

  Hoe nu verder?

  Ben jij enthousiast na het lezen van deze vacature? Dan nodig ik je van harte uit om te solliciteren door op de sollicitatie button te klikken en het sollicitatieformulier in te vullen. Heb je al vragen? Neem dan contact op met Heleen Admiraal via: 06 - 18 34 47 89.

  Ben jij wel geïnteresseerd in de functie van Recruiter Consultant, maar niet woonachtig in de regio Zwolle? Bekijk dan onze andere vacatures