Teamlead regiokantoor Noord-Holland

Jij hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je bent een geboren leider! Je bent iemand die het team aanspoort en ervoor zorgt dat resultaten geboekt worden. Als teamlead weet je jouw team te motiveren, enthousiasmeren en inspireren. Daarnaast ben je een netwerker, een adviserend gesprekspartner en zoek je ruimte voor eigen ondernemerschap. Klopt dat? Dan zoek ik jou en ben jij de nieuwe Teamlead!

Secretary Plus Nederland

Waar kom je te werken?

Mijn naam is Jennifer van Woudenberg en ben met veel plezier werkzaam als Operations Manager bij Secretary Plus. Samen met team Noord-Holland dat bestaat uit Samora Jurna, Yentl Gebbink , Marissa Smit , Romy Groeneweg en Charlotte van Mierlo veroveren wij de markt in Noord-Holland, van Den Helder tot aan Leiden. We zijn een krachtig complementair team, goed op elkaar ingespeeld en werken veel met elkaar samen. 

Wij vinden het belangrijk dat je je thuis voelt binnen onze cultuur. We hanteren vier kernwaarden: passie, verantwoordelijkheid, vrijheid en vertrouwen. We staan hier als medewerkers allemaal voor en spreken elkaar hier ook op aan. Wel zo duidelijk en transparant. Zijn dit waarden die jou aanspreken? Ben jij een geboren leider en is verbinden jouw passie? Als jij enthousiast wordt dan wil ik graag kennismaken met jou! Bel of WhatsApp mij dan via  06 – 81 33 90 03  of stuur mij een e-mail jvanwoudenberg @secretary-plus.nl Ik kijk uit naar je bericht!


Wie ben jij?

Wij zoeken een Teamlead die energie krijgt van het coachen en ontwikkelen van consultants met als einddoel een efficiënt team van consultants te creëren, waarbij je hen naar een hoger plan ontwikkelt. Je maakt van nature makkelijk contact en weet vanuit oprechte interesse jouw klanten voor lange termijn aan je te binden. Ook heb je allerlei innovatieve ideeën, die je met jouw team graag omzet in concrete acties om altijd voorop te kunnen blijven lopen in de markt. Je treedt op als adviserend gesprekspartner op gebied van HR Solutions binnen ons vakgebied en gaat dagelijks op bedrijfsbezoek bij je klanten om samen met hen de exacte behoefte vast te stellen of de juiste Solution aan te bieden die aansluit op het organisatievraagstuk. Je functie is dynamisch, want je stuurt meerdere kantoren aan waarbij het kunnen leidinggeven op afstand een belangrijke competentie van jou is. 

 

Wat neem je mee?

 • Een afgeronde opleiding op HBO- of academisch niveau;
 • Rijbewijs B;
 • Minimaal 5 jaar commerciële werkervaring met duidelijke doelstelling bij een verkoopgerichte organisatie;
 • Minimaal 2 jaar leidinggevende ervaring;
 • Marktgericht zijn en een passie voor commerciële werkzaamheden hebben;
 • Mensen weten te motiveren en sturen.

  Wat bieden we jou?

  • Een inspirerende werkplek vanuit Amsterdam;
  • Marktconform salaris en maandelijks 6% persoonlijk budget vrij te besteden (bijvoorbeeld extra vakantiedagen of extra salaris)
  • Veel ruimte voor ondernemerschap en een afwisselende en dynamische functie waarin geen dag hetzelfde is;
  • Een gezellig en ambitieus team;
  • Flexibele werkplek en -tijden;
  • Een marktconform salaris, leaseauto, laptop en smartphone;
  • Mooie doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie of onze holding.

  Solliciteren!

  Wil jij onderdeel uitmaken van onze groeiende, ambitieuze, maar vooral gezellige team? Dan nodig ik je van harte uit om op deze vacature te solliciteren. Druk op de sollicitatie button en vul het sollicitatieformulier in.  Ik, Jennifer van Woudenberg, neem contact met je op. Heb je al vragen? Dan kun je mij ook telefonisch bereiken via: 06 – 81 33 90 03. Wij zijn benieuwd naar jouw talenten en ambities! 

  Past deze functie niet bij jou, maar ben je wel geïnteresseerd in een van onze andere functies? Bekijk dan onze andere vacatures