Senior HR Consultant m/v

Jij zoekt een functie waarin je veel in contact bent met mensen. Bent pas echt tevreden als je de perfecte match hebt gevonden tussen assistants en relaties? Legt graag (nieuwe) contacten en zoekt ruimte voor eigen ondernemerschap? Dan zoek ik jou en ben jij mijn nieuwe (Senior) HR Consultant!

Locatie Amsterdam

Wie zijn je collega's?

Ik ben Tahnee Geluk en werkzaam als Manager HR Staffing Solutions. Team HR Staffing Solutions is een landelijk team en wij werken op alle mooie en inspirerende kantoren van Secretary Plus. Met ons team beheren en adviseren wij de collega’s in het land op het gebied van alle HR-zaken alsmede het beheren van de HR-administratie voor onze gedetacheerde medewerkers. Tevens begeleiden wij onze Direct Team Assistants tijdens hun carrière bij Secretary Plus. Hierbij kun je denken aan het werven van nieuwe Assistants voor in ons Direct Team, functionerings- en beoordelingsgesprekken voeren en begeleiding bieden bij verzuim. Voor ons team ben ik op zoek naar een, bij voorkeur fulltime, (Senior) Consultant ter uitbreiding van het team.  Ik vorm samen met mijn collega’s Tessa Versluys, Daphne LaurensRichelle Wesseling en Suzanne Hanssens een gedreven, betrokken en krachtig team. Wij werken hard met veel passie. Onze successen vieren wij dan ook zeker met elkaar! 

(V.l.b.n.r.o. Tahnee Geluk, Risselle Wesseling, Suzanne Hanssens, Tessa Versluys en Daphne Laurens).

Wat ga je doen?

Wij zoeken een (Senior) HR Consultant die het fantastisch vindt om in een heel dynamisch team te werken waarin echt geen dag hetzelfde is. Je vindt het fijn om de verbinder te zijn tussen de organisatie en de medewerkers. Je bent enthousiast, legt makkelijk contact en bent een positief-kritische gesprekspartner. Je vindt het fijn om zowel zelfstandig, als in een team te werken en durft beslissingen te nemen waarin je de belangen van een ieder goed kunt inschatten. Je vindt het leuk om bezig te zijn met de ontwikkeling van onze medewerkers en zorgt er daardoor voor dat wij de beste mensen verder ontwikkelen en binden. Daarnaast heb je ook een commerciële drive en kun je feilloos de beste overweging maken tussen commercie en HR. Met jouw collegiale hands-on-mentaliteit pas je perfect in ons succesvolle team. 

Als (Senior) HR Consultant werk je wisselend op alle kantoren in Nederland. Is jouw motto net als die van ons: work hard, play hard? Wil je bijdragen aan een succesvol team waar er hard gewerkt wordt, maar waar we ook veel lol met elkaar hebben? Heb je op deze twee vragen volmondig ‘ja’ kunnen antwoorden? Dan willen wij je graag leren kennen! Stuur mij, Tahnee een Whatsapp of bel mij op 06 28 54 70 60. Wij kijken uit naar jouw bericht.

Wat neem je mee?

 • HBO- werk- en denkniveau;
 • Werkervaring als consultant, recruiter of hr-medewerker is een pre;
 • Ervaring met HR-werkzaamheden (gespreksvoering en/of administratief);
 • Mensen en hun kwaliteiten snel in kunnen schatten;
 • Oprechte interesse hebben in anderen;
 • Het beste uit jezelf willen halen.

  Wat bieden we jou?

  • Een marktconform salaris, smartphone, laptop en leaseauto;
  • Flexibele werkplek en -tijden;
  • Inspirerende werkomgevingen op al onze kantoren;
  • Veel ruimte voor ondernemerschap en een afwisselende en dynamische functie waarin geen dag hetzelfde is;
  • Een gezellig en ambitieus team;
  • Met onze eigen University besteden wij veel aandacht aan opleiding, coaching en persoonlijke ontwikkeling zodat je jezelf snel kunt en blijft ontwikkelen;
  • Mooie doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie of onze holding.

  Hoe kan je dag eruit zien?

  Het is maandag en we starten ons teamoverleg in Utrecht, onderweg naar Utrecht gaat jouw telefoon al achter elkaar. Je hebt een medewerker die zich wil ziek melden aan de lijn, maar ook iemand die vragen heeft over haar salaris. Later krijg je nog een telefoontje, team Breda heeft een vacature voor het Direct Team binnen gekregen en wil graag met jou bespreken wie beschikbaar zijn uit ons landelijk team en wie de beste match zouden zijn. Je kunt hier direct in schakelen en team Breda kan in samenwerking met de andere teams de juiste mensen direct voorstellen aan de klant.

  Op kantoor nemen we met ons team de weekplanning door en lopen we HR-gerelateerde zaken door. We bespreken de medewerkers en lopen na wie er (nog) ziek zijn of waar eventuele afspraken mee ingepland moeten worden. We doen met het team een aantal checks op de salarisadministratie van de medewerkers en maken afspraken over projecten en doelen die we hebben om ons team verder te ontwikkelen. We ronden ons teamoverleg af en gaan direct snel door. Jij werkt nog wat administratie bij en zet wat afspraken in de agenda’s uit en pakt snel je spullen en gaat naar een van onze medewerkers uit ons Direct Team. Je hebt een beoordelingsgesprek met een dame uit ons Direct Team wat plaatsvindt bij de opdrachtgever.

  Doordat we werken met een online beoordelingssysteem heb je je goed kunnen voorbereiden en ga je op pad. Terwijl je onderweg bent, heb je een aantal geplande telefoongesprekken met zowel medewerkers als collega’s van de vestigingen. Ook word je gebeld door de collega van Breda (die je vanochtend aan de telefoon had) dat er drie Direct Team Assistants op gesprek mogen morgen. Super!

  Na het beoordelingsgesprek, spring je weer in de auto en rij je naar kantoor Amsterdam, hier was je tenslotte vlakbij. Je hebt een pittig gesprek met de dame gehad, maar hebt er een positieve wending aan kunnen geven met duidelijke afspraken. Op kantoor lunch je mee met de collega’s van Amsterdam en ga je daarna aan de slag met jouw mail en het uitwerken van de verslagen. Tussendoor schakelen we in het team altijd even voor korte updates of overleg, met name telefonisch of per mail. Aan het eind van de middag heb je een sollicitant voor het Direct Team. Dit gesprek doe je samen met de manager van Amsterdam, alle informatie is je aangeleverd door het team en je hebt de online video-sollicitatie als goed beoordeeld. Je hebt een goed gesprek gehad en je bent beide ontzettend enthousiast, je besluit met de manager van Amsterdam de persoon een voorstel te doen voor een contract in het Direct Team. Je doet dit direct omdat je hierin snel wilt schakelen; nu hopen op een nieuwe samenwerking! Daarna doe je nog wat telefoontjes en werk je de laatste zaken in jouw administratie bij. Dat was weer een mooie en dynamische werkdag, een dag die echt zo voorbij is gevlogen.

  Hoe nu verder?

  Wil jij onderdeel uitmaken van onze groeiende, ambitieuze, maar vooral gezellige team? Dan nodig ik je van harte uit om op deze vacature te solliciteren. Druk op de sollicitatie button en vul het sollicitatieformulier in. Ik, Tahnee Geluk, neem contact met je op. Heb je al vragen? Dan kun je mij ook telefonisch bereiken via: 06 – 28 54 70 60. Wij zijn benieuwd naar jouw talenten en ambities! 

  Ben jij niet geïnteresseerd in deze functie, maar wel in onze andereConsultant functies? Bekijk dan onze andere vacatures