Consultant m/v regio Rotterdam

Zoek jij een functie waarin je veel contact hebt met mensen? Ben je pas echt tevreden als je de perfecte match hebt gevonden tussen assistants en relaties? Ben jij zelf startend, maar wel graag onderdeel van een gezellig team? Wij zoeken een nieuwe collega voor ons kantoor in Rotterdam!

Kantoor Rotterdam

Waar kom je te werken?

De functie van consultant is een combinatie tussen sales  en  recruitment. Je zorgt ervoor dat je de beste assistants spreekt en maakt de perfecte match voor deze kandidaten bij onze opdrachtgevers. Dat maakt dat geen dag hetzelfde is. Zo ga je op bezoek bij (potentiële) opdrachtgevers en adviseert hen over welke dienstverlening van Secretary Plus het beste past bij het vraagstuk. Je interviewt dagelijks assistants die je wilt gaan bemiddelen, met deze kandidaten bespreek je hun wensen en eisen, check je de referenties en adviseer je hen bij het loopbaantraject en begeleid hen gedurende het traject.

Wat neem je mee?

 • HBO- werk- en denkniveau;
 • Werkervaring als consultant, intercedent of recruiter is een pre;
 • Een passie voor en ervaring met commerciële werkzaamheden is een pre;
 • Het beste uit jezelf willen halen;
 • Mensen en hun kwaliteiten snel in kunnen schatten.

  Wat bieden we jou?

  • Een marktconform salaris tussen de  € 2.000,- en  € 2.400,-;
  • Een laptop en smartphone;
  • Flexibele werkplek en -tijden;
  • Inspirerende werkplek in hartje Rotterdam, in het WTC, met een schitterend uitzicht over Rotterdam;
  • Veel ruimte voor ondernemerschap en een afwisselende en dynamische functie waarin geen dag hetzelfde is;
  • Een gezellig en ambitieus team;
  • Met onze eigen University besteden wij veel aandacht aan opleiding, coaching en persoonlijke ontwikkeling zodat je jezelf snel kunt en blijft ontwikkelen;
  • Mooie doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie of onze holding.

  Hoe kan je dag eruit zien?

  Terwijl je onderweg bent naar het kantoor in het WTC in Rotterdam check je al fietsend je mail. Je doet een vreugdedansje, want je hebt reactie van een klant dat al je voorgestelde kandidaten op gesprek mogen. Op kantoor deel je dit nieuws met je collega die met een glimlach een kopje koffie maakt.  Met je jas nog aan, start je snel je computer op en log je in. Je belt zo snel mogelijk de opdrachtgever en de kandidaten om de gesprekken in te plannen. Je vindt het belangrijk dat kandidaten goed voorbereid naar hun gesprek gaan, dus stuur je een bevestiging met alle belangrijke informatie. Je bekijkt je mail en reageert op vragen van een kandidaat over het declareren van haar reiskosten. Tijd om de gezamenlijke agenda te checken en je voor te bereiden op een klantbezoek waar je een vacature gaat inventariseren.

  Je rijdt met de vestigingsauto over de Meent richting de Rotterdamse havens. Er wordt een Directiesecretaresse gezocht voor een oliemaatschappij. Je vraagt de klant naar zijn wensen en peilt de behoefte. Je gaat niet weg voor je alles weet wat je nodig hebt om de juiste match te maken en neemt initiatief door te vragen of je een rondleiding kan krijgen. Daarna adviseer je de klant over de verschillende dienstverleningsvormen die Secretary Plus te bieden heeft en weet je vol overtuiging te adviseren welke vorm het beste zal zijn voor deze opdrachtgever. Er schieten al een aantal namen van goede kandidaten door je hoofd die zouden passen op deze vacature. Je denkt al na over de vacaturetekst die je vanmiddag zal gaan schrijven.

  Op de terugweg vanaf de Maasvlakte rij je langs een creatieve start-up gevestigd in hartje Rotterdam. Daar heb je een evaluatie van een kandidaat die je er vorige maand hebt geplaatst. Goed nieuws, de opdracht wordt verlengd! Je kandidaat heeft het onwijs naar haar zin en de opdrachtgever is meer dan enthousiast. Je stapt de auto weer in en terug op kantoor is het lunchtijd. Je luncht samen met je collega en kan het niet laten om haar ook alvast alles over de nieuwe vacature te vertellen. Na de lunch heb je een intakegesprek met een nieuwe kandidaat, leuk om nieuwe mensen te leren kennen en om de assistants ook echt te helpen. Tijdens het gesprek bespreek je direct de vacatures waar deze kandidaat op aansluit en je maakt concrete afspraken.  Als de kandidaat is vertrokken bel je haar voormalig werkgever om een referentie in te winnen. Je vertelt meteen wat over Secretary Plus en geeft aan dat je graag afspreekt om nog veel meer over je werk te vertellen. Je zorgt voor een professioneel rapport van deze kandidaat, zodat je hem/haar vandaag nog kan voorstellen bij je opdrachtgevers.

  Samen met je collega bespreek je de stand van de vacatures en stellen jullie een prioriteitenlijst op. Je handelt nog je email en wat telefoontjes af en schakelt met je collega’s van omliggende kantoren of we elkaar nog kunnen assisteren bij het vervullen van vacatures. De dag is voorbij voor je er erg in hebt!

  Hoe nu verder?

  Ben je enthousiast geworden over werken bij Secretary Plus? Dan nodig ik je van harte uit om te solliciteren door op de sollicitatie button te klikken en het sollicitatieformulier in te vullen. Ik, Katelyn Groen, neem contact met je op. Heb je al vragen dan kan je mij ook per mail bereiken via kgroen@secretary-plus.nl.

  Ben jij wel geïnteresseerd in de functie van Recruiter Consultant, maar niet woonachtig in de regio Rotterdam? Bekijk dan onze andere vacatures