Recruiter Consultant m/v regio Hoofddorp

Zoek jij een functie waarin je veel contact hebt met mensen? Ben je pas echt tevreden als je de perfecte match hebt gevonden tussen assistants en relaties? Ben jij zelf startend, maar wel graag onderdeel van een gezellig team? Dan zoeken wij jou voor ons kantoor in Hoofddorp!

Locatie Schiphol

Wat ga je doen?

De functie van consultant is een combinatie tussen sales  en  recruitment. Je zorgt ervoor dat je de beste assistants spreekt en maakt de perfecte match voor deze kandidaten bij onze opdrachtgevers. Dat maakt dat geen dag hetzelfde is. Zo ga je op bezoek bij (potentiële) opdrachtgevers en adviseert hen over welke dienstverlening van Secretary Plus het beste past bij het vraagstuk. Je interviewt dagelijks assistants die je wilt gaan bemiddelen, met deze kandidaten bespreek je hun wensen en eisen, check je de referenties en adviseer je hen bij het loopbaantraject en begeleid hen gedurende het traject.

En waar kan dat nou beter dan op onze prachtige nieuwe locatie op Schiphol? Ons ultieme doel is om de markt rondom Hoofddorp en Haarlem te veroveren en daar hebben wij jouw hulp bij nodig!

Wat neem je mee?

 • HBO- werk- en denkniveau;
 • Werkervaring als consultant, intercedent of recruiter is een pre;
 • Ervaring met en een passie voor commerciële werkzaamheden is een pre;
 • Mensen en hun kwaliteiten snel in kunnen schatten;
 • Oprechte interesse hebben in anderen;
 • Het beste uit jezelf willen halen.

  Wat bieden we jou?

  • Een marktconform salaris tussen de € 2.000,- en € 2.400,-;
  • Een laptop en smartphone;
  • Flexibele werkplek en -tijden;
  • Een inspirerende werkplek op onze nieuwe locatie in Hoofddorp;
  • Veel ruimte voor ondernemerschap en een afwisselende en dynamische functie waarin geen dag hetzelfde is;
  • Een gezellig en ambitieus team;
  • Met onze eigen University besteden wij veel aandacht aan opleiding, coaching en persoonlijke ontwikkeling zodat je jezelf snel kunt en blijft ontwikkelen;
  • Mooie doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie of onze holding.

   Wie zijn je collega's?

   Anita te Duits is werkzaam als Teamlead voor het kantoor Hoofddorp (regio Haarlem). In Hoofddorp vormt zij samen met collega Yentl Gebbink en Elisa Peperkamp een waar sterrenteam. Hun motto is work hard, play hard. Zij zetten altijd hun beste beentje voor om succesvol te zijn in de dingen die ze doen. Successen worden ook zeker goed gevierd.

   Hoe kan je dag eruit zien?

   Op weg naar kantoor belt een van jouw assistants Marieke dat er extra ondersteuning nodig is op een afdeling bij jouw klant. Ze weet dat jij mobiel bereikbaar bent en jullie nemen de details door en na haar telefoontje belt je direct je klant om een afspraak te plannen. Je komt binnen op kantoor en start snel je computer op. Ondertussen gaat de telefoon, de dag is ook hier begonnen. Samen met je collega’s neem je de planning van deze dag door. Je eerste afspraak met een potentiele assistant is gearriveerd en je voert een uitgebreid gesprek met haar. Je bent erg enthousiast over haar en kunt haar dan ook direct voorstellen op een vacature. Die ochtend heb je nog twee afspraken met assistants. Wat een top ochtend! Je werkt de gesprekken uit en gaat er mee aan de slag. Je checkt je mail even snel, en kijkt of je nog iets hebt gemist.

   Het is lunchtijd en je luncht gezellig met de collega’s.

   Een uur later stap je de auto in op weg naar Haarlem. Je hebt een aantal afspraken staan. Bij de eerste afspraak, een nieuwe organisatie krijg je een rondleiding door het prachtige kantoor. Tijdens je volgende afspraak drink je koffie in een hip bedrijfsrestaurant. Op weg naar de auto kom je een bekende assistant tegen. Je maakt een afspraak met haar om snel bij te praten voor een update. Terug op kantoor hoor je dat er weer een assistant bij een van jouw klanten mag beginnen! Je feliciteert hem en maakt een afspraak om het contract te tekenen. Je pleegt nog wat telefoontjes en werkt je lijstje voor morgen bij. De dag is voorbij gevlogen!

   Hoe nu verder?

   Ben jij enthousiast na het lezen van deze vacature? Dan nodig ik je van harte uit om te solliciteren door op de sollicitatie button te klikken en het sollicitatieformulier in te vullen. Ik, Anita te Duits, neem contact met je op. Heb je al vragen? Dan kun je mij ook telefonisch bereiken via: 06 – 41 68 74 37.

   Ben jij wel geïnteresseerd in de functie van Recruiter Consultant, maar niet woonachtig in de regio van Hoofddorp/Haarlem? Bekijk dan onze andere vacatures