Recruiter m/v in Amsterdam

De perfecte match maken tussen Assistant en opdrachtgever in de regio Amsterdam. Daar hebben wij jou bij nodig!

Weet jij talent te herkennen en voor onze assistants en opdrachtgevers de perfecte match te maken? Ga je geen uitdaging uit de weg, ben je graag onderdeel van een enthousiast team en bruis je van de energie? Dan zoeken wij jou al nieuwe collega. Secretary Plus biedt jou een geweldige uitdaging op ons kantoor in Amsterdam. Wil jij aan de slag bij ons premium brand waar wij voor de directies en management teams van de grootste organisatie van Nederland op zoek gaan naar de beste ondersteuning op top niveau?

Dan ben jij de recruiter consultant die wij zoeken! In deze rol werk je samen met de Talent Acquisition Consultant en gaan jullie samen op zoek naar de beste match. 

Quote Willemijn Heling
Functieomschrijving


Secretary Plus Amsterdam is op zoek naar een consultant die door haar/zijn communicatieve vaardigheden de kandidaat aan zich weet te binden en op een succesvolle wijze de beste match voor de klant te maken.

Je weet wat deze assistants aanspreekt, waar zij het beste passen en voor welke organisatie zij straks onmisbaar zijn. Ook ga je met veel enthousiasme op zoek naar de mooiste vacatures en ben je voor onze relaties een echte sparringspartner voor al hun recruitment vraagstukken. De rol van consultant is een afwisselende rol waarin geen dag hetzelfde is.

En waar kan dat nou beter dan in onze prachtige hoofdstad Amsterdam? Ons ultieme doel is om de Amsterdamse markt te veroveren en daar hebben wij jouw hulp bij nodig!

Wat neem je mee?

 • HBO- werk- en denkniveau;
 • Werkervaring als consultant, intercedent of recruiter is een pre;
 • Ervaring met en een passie voor commerciële werkzaamheden is een pre;
 • Mensen en hun kwaliteiten snel in kunnen schatten;
 • Oprechte interesse hebben in anderen, jij weet met jouw enthousiasme de beste match te maken tussen assistant en klant;
 • Het beste uit jezelf willen halen.

  Wat bieden we jou?

  • Een marktconform salaris tussen de € 2.200,- en € 2.700,-;
  • Persoonlijk budget van 6 %, deze kan je zelf besteden aan onder andere: extra vakantiedagen, extra pensionopbouw, sportvergoeding of een fietsplan. Daarnaast is het mogelijk om het vakantiegeld uit te laten betalen wanneer JIJ dit wilt!
  • Een laptop en smartphone;
  • Flexibele werkplek en -tijden;
  • Ontwikkelmogelijkheden, zoals opleiding, trainingen en coaching;
  • Mooie doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie of onze holding.
  Locatie Amsterdam

  Wie zijn je collega's?


  Willemijn Heling is Teamlead bij Secretary Plus en vormt een gezellige team met collega's Samora Jurna, Michael Markus, Sharene Altink , Marissa Smit en Yentl Gebbink.  

  Het motto is: work hard, play hard! Wij zetten altijd ons beste beentje voor om succesvol te zijn in de dingen die we doen. Successen worden ook zeker goed gevierd! 

  Hoe kan je dag eruit zien?

  Op weg naar kantoor belt een van jouw assistants Floor dat er extra ondersteuning nodig is op een afdeling bij jouw klant. Ze weet dat jij mobiel bereikbaar bent en jullie nemen de details door en na haar telefoontje bel je direct je klant om een afspraak te plannen. Je komt binnen op kantoor en start snel je computer op. Ondertussen gaat de telefoon, de dag is ook hier begonnen. Samen met je collega’s neem je de planning van deze dag door. Je eerste afspraak met een potentiële assistant is gearriveerd en je voert een uitgebreid gesprek met haar. Je bent erg enthousiast over haar en kunt haar dan ook direct voorstellen op een vacature. Die ochtend heb je nog twee afspraken met assistants. Wat een top ochtend! Je werkt de gesprekken uit en gaat er mee aan de slag. Je checkt je mail even snel, en kijkt of je nog iets hebt gemist.

  Het is lunchtijd en je luncht gezellig met de collega’s.

  Een uur later stap je de auto in op weg, maar je hoeft niet ver te rijden, je afspraken zijn namelijk allemaal op de Zuid-as. Bij de eerste afspraak, een nieuwe organisatie krijg je een rondleiding door het prachtige kantoor. Tijdens je volgende afspraak drink je koffie in een hip bedrijfsrestaurant. Je laatste afspraak is op de 15de verdieping. Hier geniet je van het geweldige uitzicht van Amsterdam. Wat is het toch een heerlijke stad! Op weg naar de auto kom je een bekende assistant tegen. Je maakt een afspraak met haar om snel bij te praten voor een update. Terug op kantoor hoor je dat er weer een assistant bij een van jouw klanten mag beginnen! Je feliciteert hem en maakt een afspraak om het contract te tekenen. Je pleegt nog wat telefoontjes en werkt je lijstje voor morgen bij. De dag is voorbij gevlogen!

  Hoe nu verder?

  Ben jij enthousiast na het lezen van deze vacature? Dan nodig ik je van harte uit om te solliciteren door op de sollicitatie button te klikken en het sollicitatieformulier in te vullen. Ik, Willemijn Heling, neem contact met je op. Heb je al vragen? Dan kun je mij ook telefonisch bereiken via: 06 – 83 12 96 68.

  Ben jij wel geïnteresseerd in de functie als Recruiter, maar niet woonachtig in de regio Amsterdam? Bekijk dan onze andere vacatures