Recruiter Consultant m/v regio Amsterdam

Maak de perfecte match als recruiter consultant bij Secretary Plus Amsterdam.

Weet jij talent te herkennen en voor onze assistants en opdrachtgevers de perfecte match te maken? Ga je geen uitdaging uit de weg, ben je graag onderdeel van een enthousiast team en bruis je van de energie? Dan zoeken wij jou al nieuwe collega. Secretary Plus biedt jou een geweldige uitdaging op ons kantoor in Amsterdam. Wil jij aan de slag bij ons premium brand waar wij voor de directies en management teams van de grootste organisatie van Nederland op zoek gaan naar de beste ondersteuning op top niveau? En ben je op zoek naar een functie met een combinatie sales en recruitment? Dan ben jij de recruiter consultant die wij zoeken!

Functieomschrijving
Locatie Amsterdam

Secretary Plus Amsterdam is op zoek naar een consultant die  sales  en recruitment op een succesvolle wijze weet te combineren. Jij weet de beste assistants voor onze relaties te vinden. Je weet wat deze assistants aanspreekt, waar zij het beste passen en voor welke organisatie zij straks onmisbaar zijn. Met veel enthousiasme ga je op zoek naar de mooiste vacatures en ben je voor onze relaties een echte sparringspartner voor al hun recruitmentvraagstukken. De rol van consultant is een  afwisselende rol waarin geen dag hetzelfde is. Je bent verantwoordelijk voor het benaderen van assistants via de meest uiteenlopende wervingskanalen. Samen met onze marketingafdeling zet je bijvoorbeeld wervingsacties op en kun je dus alle kanten op met je creativiteit. Jij zorgt ervoor dat je een netwerk van assistants opbouwt die je door en door kent, zodat je hen kunt helpen aan hun  droombaan en onze relaties aan de assistant die het beste bij hen past. Natuurlijk bieden wij jou ook    de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen en een mooie persoonlijke groei  te maken. Met de Secretary Plus University blijven wij investeren in jouw kennis en kunde en kun jij zelf opleidingen kiezen die je aanspreken en waarin jij je wilt verdiepen.

En waar kan dat nou beter dan in onze prachtige hoofdstad Amsterdam? Ons ultieme doel is om de Amsterdamse markt te veroveren en daar hebben wij jouw hulp bij nodig!

Wat neem je mee?

 • HBO- werk- en denkniveau;
 • Werkervaring als consultant, intercedent of recruiter is een pre;
 • Ervaring met en een passie voor commerciële werkzaamheden is een pre;
 • Mensen en hun kwaliteiten snel in kunnen schatten;
 • Oprechte interesse hebben in anderen;
 • Het beste uit jezelf willen halen.

  Wat bieden we jou?

  • Een marktconform salaris tussen de € 2.000,- en € 2.400,-;
  • Een laptop en smartphone;
  • Een inspirerende werkplek op onze nieuwe locatie in Amsterdam Zuid (in het Atrium naast station Amsterdam Zuid!);
  • Veel ruimte voor ondernemerschap en een afwisselende en dynamische functie waarin geen dag hetzelfde is;
  • Een gezellig en ambitieus team;
  • Flexibele werkplek en -tijden;
  • Met onze eigen University besteden wij veel aandacht aan opleiding, coaching en persoonlijke ontwikkeling zodat je jezelf snel kunt en blijft ontwikkelen;
  • Mooie doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie of onze holding.

  Wie zijn je collega's?

  Fleur Hissink is Teamlead bij Secretary Plus in Amsterdam en vormt samen met collega’s Samora Jurna en Michael Markus een waar sterrenteam. Het motto is: work hard, play hard! Wij zetten altijd ons beste beentje voor om succesvol te zijn in de dingen die we doen. Successen worden ook zeker goed gevierd.

  Hoe kan je dag eruit zien?

  Op weg naar kantoor belt een van jouw assistants Floor dat er extra ondersteuning nodig is op een afdeling bij jouw klant. Ze weet dat jij mobiel bereikbaar bent en jullie nemen de details door en na haar telefoontje bel je direct je klant om een afspraak te plannen. Je komt binnen op kantoor en start snel je computer op. Ondertussen gaat de telefoon, de dag is ook hier begonnen. Samen met je collega’s neem je de planning van deze dag door. Je eerste afspraak met een potentiële assistant is gearriveerd en je voert een uitgebreid gesprek met haar. Je bent erg enthousiast over haar en kunt haar dan ook direct voorstellen op een vacature. Die ochtend heb je nog twee afspraken met assistants. Wat een top ochtend! Je werkt de gesprekken uit en gaat er mee aan de slag. Je checkt je mail even snel, en kijkt of je nog iets hebt gemist.

  Het is lunchtijd en je luncht gezellig met de collega’s.

  Een uur later stap je de auto in op weg, maar je hoeft niet ver te rijden, je afspraken zijn namelijk allemaal op de Zuid-as. Bij de eerste afspraak, een nieuwe organisatie krijg je een rondleiding door het prachtige kantoor. Tijdens je volgende afspraak drink je koffie in een hip bedrijfsrestaurant. Je laatste afspraak is op de 15de verdieping. Hier geniet je van het geweldige uitzicht van Amsterdam. Wat is het toch een heerlijke stad! Op weg naar de auto kom je een bekende assistant tegen. Je maakt een afspraak met haar om snel bij te praten voor een update. Terug op kantoor hoor je dat er weer een assistant bij een van jouw klanten mag beginnen! Je feliciteert hem en maakt een afspraak om het contract te tekenen. Je pleegt nog wat telefoontjes en werkt je lijstje voor morgen bij. De dag is voorbij gevlogen!

  Hoe nu verder?

  Ben jij enthousiast na het lezen van deze vacature? Dan nodig ik je van harte uit om te solliciteren door op de sollicitatie button te klikken en het sollicitatieformulier in te vullen. Ik, Fleur Hissink, neem contact met je op. Heb je al vragen? Dan kun je mij ook telefonisch bereiken via: 06 – 18 59 33 00.

  Ben jij wel geïnteresseerd in de functie van Consultant, maar niet woonachtig in de regio Amsterdam? Bekijk dan onze andere vacatures