New Business Consultant m/v regio Hoofddorp

 Leg je graag (nieuwe) klantcontacten en zoek je ruimte voor eigen ondernemerschap?

Jij zoekt een functie waarin je veel in contact bent met mensen. Ben jij een geboren netwerker en is verbinden jouw passie? En zie jij jezelf als adviserend gesprekspartner? Dan zoek ik jou en ben jij de nieuwe New Business Consultant voor ons kantoor in Hoofddorp!

Kantoor Den Haag

Functieomschrijving

Wij zoeken een New Business Consultant die het geweldig vindt om nieuwe contacten te leggen en als adviserend gesprekspartner op te treden op gebied van HR solutions binnen ons vakgebied. Je functie is dynamisch, want je gaat het grootste gedeelte van de week op bedrijfsbezoek bij prospects om samen met hen de exacte behoefte vast te stellen en gaat dan direct aan de slag om de juiste kandidaat te vinden of de juiste solution aan te bieden die aansluit op het vraagstuk. Met behulp van social media en de innovatieve systemen van Secretary Plus weet je de juiste assistants te vinden, aan je te binden en te plaatsen bij een van onze relaties. Je bent een positief-kritische gesprekspartner voor zowel opdrachtgevers als kandidaten. Met je collegiale hands-on mentaliteit pas je perfect in mijn succesvolle team.

Wat neem je mee?

 • Een afgeronde opleiding op hbo- of academisch niveau;
 • Rijbewijs B;
 • Minimaal 4 jaar commerciële werkervaring met duidelijke doelstellingen bij een verkoopgerichte organisatie;
 • Marktgericht zijn en een passie voor commerciële werkzaamheden hebben;
 • Mensen en hun kwaliteiten snel in kunnen schatten.

  Wat bieden we jou?

  • Een marktconform salaris tussen de € 2.400,- en € 3.100,-;
  • Een inspirerende werkplek in Hoofddorp;
  • Veel ruimte voor ondernemerschap en een afwisselende en dynamische functie waarin geen dag hetzelfde is;
  • Een gezellig team die elkaar uitdaagt en samen successen vieren;
  • Flexibele werkplek en -tijden;
  • Een leaseauto, smartphone en laptop;
  • Mooie doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie of onze holding.

  Wie zijn je collega's?

  Anita te Duits is Teamlead van kantoor Hoofddorp en verantwoordelijk voor de regio Hoofddorp/Haarlem. Samen met haar collega Yentl Gebbink en Elisa Peperkamp zijn zij op zoek naar een nieuwe collega! Hun droom is om de markt in Hoofddorp verder uit te bouwen en Secretary Plus nog meer op de kaart te zetten. Wil jij hier een grote bijdrage aan leveren?

  Hoe kan je dag eruit zien?

  Vanuit huis ga je naar je eerste afspraak bij een interessante prospect in het centrum van Hoofddorp. Dit bedrijf heeft in het verleden weleens zaken gedaan en jij hebt daar een afspraak kunnen maken om jezelf voor te stellen en de dienstverlening van Secretary Plus toe te lichten. Tijdens het gesprek pik je het signaal op dat er tijdelijk een assistant nodig is, je inventariseert de vacature en gaat er bij aankomst op kantoor direct mee aan de slag. Nu blijkt dat een van onze top assistants per direct beschikbaar is en je schakelt direct met je collega die deze kandidaat goed kent. Je stelt de kandidaat voor en ja hoor ze mag de volgende dag starten. Je wikkelt de administratie af en ondertussen ontvang je nog een paar telefoontjes van collega’s en kandidaten. Je checkt je mail en je krijgt een lead doorgespeeld van een openstaande vacature bij een van jouw prospects, die ga je meteen bellen. Helaas je krijgt de contactpersoon niet te pakken, die bellen we later even.

  De ochtend vliegt zo voorbij en voor je het weet is het lunchpauze en tijdens het eten nemen wij de lopende zaken door en brainstormen we over de business, we raken enthousiast over de vele potenties!

  Weer terug op kantoor heeft je collega Yentl een intake met een nieuwe assistant en zij vraagt of je er nog even bij komt zitten aangezien deze assistant aangeeft bij een aantal bedrijven te willen werken waar jij recentelijk contact hebt gehad. Je checkt nog even op LinkedIn wie je bij de betreffende bedrijven kent en gaat direct bellen, je hebt niet direct beet, maar je plant een follow-up in. Vervolgens belt collega Katelyn uit Den Haag, zij is de regio rond Den Haag in kaart aan het brengen en heeft jouw hulp nodig. Jullie plannen een afspraak voor later die week. Je belt de prospect terug die je s ’ochtends niet te pakken hebt kunnen krijgen en je mag mee zoeken naar kandidaten voor de vacature die ze hebben openstaan. Dat komt goed uit want je hebt morgen twee intakes gepland staan met kandidaten die mogelijk passen op deze functie

  Oh jee het is al bijna 15.15 en je moet om 16.00 bij een bedrijf in Haarlem zijn. Je rond je werk af, checkt nog even een laatste belangrijke mail en gaat naar je afspraak. Dat was een hectisch dagje Hoofddorp! Never a dull moment bij Secretary Plus!

  Hoe nu verder?

  Ben jij enthousiast na het lezen van deze vacature? Dan nodig ik je van harte uit om te solliciteren door op de sollicitatie button te klikken en het sollicitatieformulier in te vullen. Ik, Anita te Duits, neem contact met je op. Heb je al vragen? Dan kun je mij ook telefonisch bereiken via: 06 – 41 68 74 37.

  Ben jij wel geïnteresseerd in een functie bij Secretary Plus Hoofddorp, maar niet als New Business Consultants? Bekijk dan de andere vacatures bij Secretary Plus Hoofddorp.