New Business Consultant m/v regio Eindhoven

Jij zoekt een functie waarin je veel in contact bent met mensen. Ben jij een geboren netwerker en is verbinden jouw passie? En zie jij jezelf als adviserend gesprekspartner? Dan zoek ik jou en ben jij de nieuwe New Business Consultant voor onze kantoor in Eindhoven.

Locatie Amsterdam

Wie zijn je collega's?

Susan Krol is Teamlead bij Secretary Plus Eindhoven. Samen met collega's Chantal Bongers en Nikkie Cremers vormen zij een krachtig team, waarin iedereen zijn eigen specialiteit en verantwoordelijkheden heeft. Zij zijn op zoek naar een New Business Consultant die het team komt versterken. Leg je graag (nieuwe) klantcontacten en zoek je ruimte voor eigen ondernemerschap? Ben je pas echt tevreden als je de perfecte match hebt gevonden tussen assistants en relaties? Solliciteer dan direct!

Als jij enthousiast wordt van deze uitdaging en alvast wilt kennismaken met Susan, kun je haar bereiken via 06 – 18 34 35 71 of skrol@secretary-plus.nl


Wat ga je doen?

Wij zoeken een New Business Consultant die het geweldig vindt om nieuwe contacten te leggen en als adviserend gesprekspartner op te treden op gebied van HR solutions binnen ons vakgebied. Je functie is dynamisch, want je gaat het grootste gedeelte van de week op bedrijfsbezoek bij prospects om samen met hen de exacte behoefte vast te stellen en gaat dan direct aan de slag om de juiste kandidaat te vinden of de juiste solution aan te bieden die aansluit op het vraagstuk. Met behulp van social media en de innovatieve systemen van Secretary Plus weet je de juiste assistants te vinden, aan je te binden en te plaatsen bij een van onze relaties. Je bent een positief-kritische gesprekspartner voor zowel opdrachtgevers als kandidaten. Met je collegiale hands-on mentaliteit pas je perfect in mijn succesvolle team. 

 

 

 

Wat neem je mee?

 • HBO- werk- en denkniveau;
 • Werkervaring als consultant, intercedent of recruiter;
 • Ervaring en een passie voor commerciële werkzaamheden;
 • Mensen en hun kwaliteiten snel in kunnen schatten.

  Wat bieden we jou?

  • Een marktconform salaris tussen de € 2.400,- en € 3.100,-;
  • Een inspirerende werkplek in de oude Philips fabriek te Eindhoven;
  • Veel ruimte voor ondernemerschap en een afwisselende en dynamische functie waarin geen dag hetzelfde is;
  • Een gezellig en ambitieus team;
  • Flexibele werkplek en -tijden;
  • Een marktconform salaris, leaseauto, smartphone en laptop;
  • Mooie doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie of onze holding.

  Hoe kan je dag eruit zien?

  Aangezien netwerken en contacten leggen in de markt het voornaamste is in je functie van New Business Consultant, start je de dag met een kop koffie en LinkedIn! Je reageert actief op jubilea en of nieuw geposte jobs van diverse bedrijven in de regio Eindhoven, Den Bosch en Limburg. Tevens bekijk je andere job boards online met interessante bedrijven en/of vacatures. Je klimt in je telefoon en benadert diverse contactpersonen om de dienstverlening van Secretary Plus kenbaar te maken. Je stelt potentiële management assistants voor die in onze Direct- of Plus team pool direct beschikbaar zijn, maar je vertelt met name over welke dienstverlening je (naast het vervullen van die vacature) nog meer kunt bieden. Je maakt afspraken om onze deze diensten nader toe te lichten in een persoonlijke kennismaking en vult zo je agenda voor de aankomende weken.

  Na deze opstart, stap je in de auto om je eerste bezoek aan een internationaal bedrijf in Den Bosch af te leggen.  De klant bespreekt met jou de mogelijkheden voor een toekomstige samenwerking als leverancier van assistants. Aan het eind van de middag terug op kantoor maak je hier de verslaglegging van en stuur je de betreffende organisatie een offerte voor een samenwerking met Secretary Plus.

  Gedurende de dag heb je nog contact met een account. Deze klant heeft een vraagstuk met betrekking tot het verbeteren en eventueel herinrichten van zijn secretariaat. Na een korte inventarisatie te hebben gedaan met betrekking tot zijn probleem, besluit je een face-to-face afspraak te maken om zijn probleem op dit secretariaat nader in kaart te brengen en te kijken naar hoe Secretary Plus hierop kan inspelen met haar solutions.

  Hoe nu verder?

  Wil jij onderdeel uitmaken van ons groeiende, ambitieuze, maar vooral gezellige team? Dan nodig ik je van harte uit om op deze vacature te solliciteren. Vul het sollicitatieformulier in door op de roze button te klikken en ik, Susan Krol, neem contact met je op. Heb je al vragen? Dan kun je Susan ook telefonisch bereiken via: 06 – 18 34 35 71. Zij beantwoordt graag al je vragen.

  Ben jij wel geïnteresseerd in de functie van New Business Consultant, maar niet woonachtig in de regio Eindhoven? Bekijk dan onze andere vacatures