HR consultant

Ga jij geen uitdaging uit de weg en ben je graag onderdeel van een enthousiast, gedreven en succesvol team? Dan zoeken wij jou als nieuwe collega! Solliciteer als HR consultant bij Secretary Plus Nederland. 

Locatie Amsterdam

Wat ga je doen?

In de rol van HR consultant ben je mede verantwoordelijk voor een landelijke pool van interim assistants. Je ondersteunt de Managing Consultants bij alle HR gerelateerde zaken die wij voor onze interim assistants faciliteren. Denk hierbij aan begeleiding bij verzuim, het voeren van persoonlijke ontwikkelgesprekken en het organiseren van onboarding momenten. Hiernaast heb je een actieve rol als het gaat om de werving van de beste interim assistants.  Het werven van deze assistants vraagt dat je niet alleen naar werkervaring kijkt maar vooral ook naar de persoon achter het cv. Het is dan ook belangrijk dat je communicatief vaardig bent en je weet hoe je een netwerk kan opbouwen en onderhouden. Je krijgt veel verantwoordelijkheid maar ook veel vrijheid. Ga jij geen uitdaging uit de weg en ben je graag onderdeel van een enthousiast, gedreven en succesvol team? Dan zoeken wij jou als nieuwe collega!  

Het team werkt minimaal 2x per week met elkaar op een Secretary Plus kantoor en verdeelt zich de rest van de week door het land.

Wat neem je mee?

  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau;
  • Je bent 32-40 uur per week beschikbaar;
  • Je hebt oog voor detail en bent een prettige gesprekspartner;
  • Je hebt een gezonde dosis humor en kan goed presteren onder druk.

 


Wat bieden we jou?

  • Een salaris, afhankelijk van jouw ervaring, tussen de 2400 - 3000 bruto per maand o.b.v. 40 uur;
  • 6% persoonlijk budget vrij te besteden aan bijvoorbeeld vakantiedagen, een sportvergoeding of extra salaris;
  • Een laptop en smartphone;
  • Flexibele werkplek en -tijden;
  • Mooie doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie;
  • Ruimte voor ondernemerschap in een afwisselende en dynamische functie.

Over Secretary Plus

Secretary Plus is al 30 jaar een specialist in de markt en kwaliteit is de rode draad in onze dienstverlening. Hiermee leveren wij een actieve bijdrage aan het realiseren van de missie, visie en strategie bij prospects, accounts en kandidaten van Secretary Plus. Wij zijn een organisatie met gedreven collega’s, met een winnaarsmentaliteit. Secretary Plus hanteert vijf kernwaarden: vertrouwen, ontwikkelen, focus, ondernemerschap en verbinden. We werken hard en vieren successen met elkaar. Persoonlijke groei en eigen verantwoordelijkheid staat centraal binnen onze organisatie.

Hoe nu verder?

Ben jij enthousiast na het lezen van deze vacature? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren door op de sollicitatie button te klikken en het sollicitatieformulier in te vullen. Wil je graag wat meer informatie? Dan vertellen wij je er graag meer over de functie of over Secretary Plus. Je kan contact opnemen via sgrandia@secretary-plus.nl of 06-83282785.

Wil jij weten welke andere functie er open staan? Bekijk dan onze andere vacatures