Senior Consultant m/v regio Eindhoven

Jij zoekt een functie waarin je veel in contact bent met mensen. Ben jij een geboren netwerker en is verbinden jouw passie? En zie jij jezelf als adviserend gesprekspartner? Dan zoek ik jou en ben jij de nieuwe Senior Consultant voor ons kantoor in Eindhoven voor regio Breda, Tilburg en Eindhoven.

Locatie Amsterdam

Wat ga je doen?

Wij zoeken een Senior Consultant die het geweldig vindt om nieuwe contacten te leggen en als adviserend gesprekspartner op te treden op gebied van HR solutions binnen ons vakgebied. Je functie is dynamisch, want je gaat het grootste gedeelte van de week op bedrijfsbezoek bij prospects en klanten om samen met hen de exacte behoefte vast te stellen en gaat dan direct aan de slag om de juiste kandidaat te vinden of de juiste Solution aan te bieden die aansluit op het vraagstuk. Met behulp van social media en de innovatieve systemen van Secretary Plus weet je de juiste assistants te vinden, aan je te binden en te plaatsen bij een van onze relaties. Je bent een positief-kritische gesprekspartner voor zowel opdrachtgevers als kandidaten. Met je collegiale hands-on mentaliteit pas je perfect in mijn succesvolle team. 

Wat neem je mee?

 • HBO- werk- en denkniveau;
 • Werkervaring als consultant, accountmanager of recruiter;
 • Ervaring met en een passie voor commerciële werkzaamheden;
 • Mensen en hun kwaliteiten snel in kunnen schatten;
 • Oprechte interesse hebben in anderen;
 • Het beste uit jezelf willen halen.

 

Wat bieden we jou?

 • Een marktconform salaris tussen de  € 2400,- en € 3.100,-;
 • Een auto van de zaak, laptop en smartphone;
 • Flexibele werkplek en -tijden;
 • Een inspirerende werkplek in de oude Philips fabriek te Eindhoven;
 • Veel ruimte voor ondernemerschap en een afwisselende en dynamische functie waarin geen dag hetzelfde is;
 • Een gezellig en ambitieus team.
 • Mooie doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie of holding.

Wie zijn je collega's?

Susan Krol is Teamlead bij van de vestiging Zuid Nederland. Samen met haar collega, Chantal Bongers, vormt zij een krachtig team, waarin iedereen zijn eigen specialiteit en verantwoordelijkheden heeft. Zij zijn op zoek naar een New Business Consultant die het team komt versterken. Leg je graag (nieuwe) klantcontacten en zoek je ruimte voor eigen ondernemerschap? Ben je pas echt tevreden als je de perfecte match hebt gevonden tussen assistants en relaties? Solliciteer dan direct!

Hoe kan je dag eruit zien?

Aangezien netwerken en contacten leggen in de markt het voornaamste is in je functie van Senior Consultant, start je de dag met een kop koffie en LinkedIn! Je reageert actief op jubilea en of nieuw geposte jobs van diverse bedrijven in de regio Breda, Tilburg en Eindhoven. Tevens bekijk je andere job boards online met interessante bedrijven en/of vacatures. Je klimt in je telefoon en benadert diverse contactpersonen om de dienstverlening van Secretary Plus kenbaar te maken. Je stelt potentiële management assistants voor die in onze Direct- of Plus team pool direct beschikbaar zijn, maar je vertelt met name over welke dienstverlening je (naast het vervullen van die vacature) nog meer kunt bieden. Je maakt afspraken om onze deze diensten nader toe te lichten in een persoonlijke kennismaking en vult zo je agenda voor de aankomende weken.

Na deze opstart, stap je in de auto om je eerste bezoek aan een internationaal bedrijf in Breda af te leggen.  De klant bespreekt met jou de mogelijkheden voor een toekomstige samenwerking als leverancier van assistants. Aan het eind van de middag terug op kantoor maak je hier de verslaglegging van en stuur je de betreffende organisatie een offerte voor een samenwerking met Secretary Plus.

Gedurende de dag heb je nog contact met een account. Deze klant heeft een vraagstuk met betrekking tot het verbeteren en eventueel herinrichten van zijn secretariaat. Na een korte inventarisatie te hebben gedaan met betrekking tot zijn probleem, besluit je een face-to-face afspraak te maken om zijn probleem op dit secretariaat nader in kaart te brengen en te kijken naar hoe Secretary Plus hierop kan inspelen met haar Solutions.

 

Hoe nu verder?

Ben jij enthousiast na het lezen van deze vacature? Dan nodig ik je van harte uit om te solliciteren door op de sollicitatie button te klikken en het sollicitatieformulier in te vullen. Susan Krol neemt contact met je op. Heb je al vragen? Dan kan je haar ook telefonisch bereiken via: 06 – 18 34 35 71.

Ben jij wel geïnteresseerd in de functie van Consultant, maar niet woonachtig in de regio Eindhoven? Bekijk dan onze andere vacatures