Consultant m/v regio Eindhoven

Zoek jij een functie waarin je veel contact hebt met mensen? Ben je pas echt tevreden als je de perfecte match hebt gevonden tussen assistants en relaties? Ben jij zelfstartend, maar wel graag onderdeel van een gezellig team? Dan zoeken wij jou voor ons kantoor in Eindhoven!

Locatie Amsterdam

Wat ga je doen?

De functie van consultant is een combinatie tussen sales en recruitment. Je zorgt ervoor dat je de beste assistants spreekt en maakt de perfecte match voor deze kandidaten bij onze opdrachtgevers. Dat maakt dat geen dag hetzelfde is. Zo ga je op bezoek bij (potentiële) opdrachtgevers en adviseert hen over welke dienstverlening van Secretary Plus het beste past bij het vraagstuk. Je interviewt dagelijks assistants die je wilt gaan bemiddelen, met deze kandidaten bespreek je hun wensen en eisen, check je de referenties en adviseer en begeleidt  je hen gedurende het traject.

Ons ultieme doel is om de Brabantse en Limburgse markt verder uit te bouwen en daar hebben wij jouw hulp bij nodig!

Wat neem je mee?

 • HBO- werk- en denkniveau;
 • Werkervaring als consultant, intercedent of recruiter is een pre;
 • Ervaring met en een passie voor commerciële werkzaamheden is een pre;
 • Mensen en hun kwaliteiten snel in kunnen schatten;
 • Oprechte interesse hebben in anderen;
 • Het beste uit jezelf willen halen.

Wat bieden we jou?

 • Een marktconform salaris tussen de  € 2.000,- en € 2.400,-;
 • Een laptop en smartphone;
 • Flexibele werkplek en -tijden;
 • Een inspirerende werkplek in de oude Philips fabriek te Eindhoven;
 • Veel ruimte voor ondernemerschap en een afwisselende en dynamische functie waarin geen dag hetzelfde is;
 • Een gezellig en ambitieus team.
 • Mooie doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie of holding.

Wie zijn je collega's?

Susan Krol is Teamlead bij Secretary PLus Eindhoven. Samen met haar team dat bestaan uit Chantal Bongers en Nikkie Cremers veroveren zij de markt in het zuiden van Nederland.  Wij zijn een krachtig team, waarin iedereen zijn eigen specialiteit en verantwoordelijkheden heeft. Wij groeien hard en daarom is er binnen ons team ruimte voor een nieuwe topper. 

Hoe kan je dag eruit zien?

Op weg naar kantoor belt een van jouw assistants dat er extra ondersteuning nodig is op een afdeling bij jouw klant. Ze weet dat jij mobiel bereikbaar bent, jullie nemen de details door en na haar telefoontje bel je direct je klant om een afspraak te plannen. Je komt binnen op kantoor en start snel je computer op. Ondertussen gaat de telefoon, de dag is ook hier begonnen. Samen met je collega’s neem je de planning van deze dag door. Je eerste afspraak met een potentiële assistant is gearriveerd en je voert een uitgebreid gesprek met haar. Je bent erg enthousiast over haar en kunt haar dan ook direct voorstellen op een vacature. Die ochtend heb je nog een afspraak met een assistant. Wat een top ochtend! Je werkt de gesprekken uit en gaat er mee aan de slag. Je checkt je mail en kijkt of je nog iets hebt gemist.

Het is lunchtijd en je luncht gezellig met je collega’s.

Na de lunch check je je mail, zijn er nog bijzonderheden en waar liggen de acties vandaag? Je ziet een e-mail van een mooie organisatie om de hoek, ze hebben een vacature. Yes! Je belt ze meteen of je direct langs kunt komen en om telefonisch al wat informatie in te winnen, zodat je je goed kunt voorbereiden. Nu blijkt dat een van onze top assistants per direct beschikbaar is en je schakelt direct met je collega die deze kandidaat goed kent. Je stelt de kandidaat ter plekke voor bij je klant en ja hoor ze mag de volgende dag al op gesprek! Met een voldaan gevoel ga je terug naar kantoor. Je wikkelt de administratie af en ondertussen ontvang je nog een paar telefoontjes van collega’s en kandidaten.

Ook plan je afspraken bij klanten in over openstaande vacatures of om ze meer te vertellen over de opleidingen/trainingen die Secretary Plus aanbiedt. Je belt ook nog wat interessante kandidaten die in de tussentijd hebben gesolliciteerd en doet een telefonische intake om ze uiteindelijk in te plannen voor deze week. Iedereen is enthousiast. Je kan weer met een goed gevoel naar huis. Je pakt nog wel even je sales map, want morgen ga je vanuit huis meteen langs die leuke klant om de vacature die zij hebben te bespreken. De dag is voorbij gevlogen! Dat was een hectisch dagje Eindhoven!

Hoe nu verder?

Ben jij enthousiast na het lezen van deze vacature? Dan nodig ik je van harte uit om te solliciteren door op de sollicitatie button te klikken en het sollicitatieformulier in te vullen. Susan Krol neemt contact met je op. Heb je al vragen? Dan kan je haar ook telefonisch bereiken via: 06 – 18 34 35 71.

Ben jij wel geïnteresseerd in de functie van Consultant, maar niet woonachtig in de regio Eindhoven? Bekijk dan onze andere vacatures