Consultant m/v regio Den Haag

Maak de perfecte match als consultant bij Secretary Plus Den Haag.

Weet jij talent te herkennen en voor onze assistants en opdrachtgevers de perfecte match te maken? Ga je geen uitdaging uit de weg, ben je graag onderdeel van een enthousiast team en bruis je van de energie? Dan zoeken wij jou al nieuwe collega. Secretary Plus biedt jou een geweldige uitdaging op ons kantoor in Den Haag. Wil jij aan de slag bij ons premium brand waar wij voor de directies en management teams van de grootste organisatie van Nederland op zoek gaan naar de beste ondersteuning op top niveau? En ben je op zoek naar een functie met een combinatie sales en recruitment? Dan ben jij de consultant die wij zoeken!

Functieomschrijving

Kantoor Rotterdam

Secretary Plus Den Haag is op zoek naar een consultant die sales en recruitment op een succesvolle wijze weet te combineren. Jij weet de beste assistants voor onze relaties te vinden. Je weet wat deze assistants aanspreekt, waar zij het beste passen en voor welke organisatie zij straks onmisbaar zijn. Met veel enthousiasme ga je op zoek naar de mooiste vacatures en ben je voor onze relaties een echte sparringspartner voor al hun recruitmentvraagstukken. De rol van consultant is een afwisselende rol waarin geen dag hetzelfde is. Je bent verantwoordelijk voor het benaderen van assistants via de meest uiteenlopende wervingskanalen. Samen met onze marketingafdeling zet je bijvoorbeeld wervingsacties op en kun je dus alle kanten op met je creativiteit. Jij zorgt ervoor dat je een netwerk van assistants opbouwt die je door en door kent, zodat je hen kunt helpen aan hun droombaan en onze relaties aan de assistant die het beste bij hen past. Natuurlijk bieden wij jou ook  de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen en een mooie persoonlijke groei te maken. Met de Secretary Plus University blijven wij investeren in jouw kennis en kunde en kun jij zelf opleidingen kiezen die je aanspreken en waarin jij je wilt verdiepen.

Wat neem je mee?

 • HBO- werk- en denkniveau;
 • Werkervaring als consultant, intercedent of recruiter is een pré;
 • Ervaring met en een passie voor commerciële werkzaamheden is een pré;
 • Oprechte interesse hebben in anderen;
 • Het beste uit jezelf willen halen;
 • Mensen en hun kwaliteiten snel in kunnen schatten.

Wat bieden we jou?

 • Een marktconform salaris salaris tussen de € 2.000,- en € 2.400,-;
 • Een laptop en smartphone;
 • Flexibele werkplek en -tijden;
 • Een inspirerende werkplek in Den Haag, waar wij gevestigd zijn in het WTC met op de begane grond een gezellige brasserie en een sportruimte;
 • Veel ruimte voor ondernemerschap;
 • Twee gezellige teams die elkaar uitdagen en samen successen vieren;
 • Een afwisselende en dynamische functie waarin geen dag hetzelfde is;
 • Met onze eigen University besteden wij veel aandacht aan opleiding, coaching en persoonlijke ontwikkeling zodat je jezelf snel kunt en blijft ontwikkelen;
 • Mooie doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie of onze holding.

Hoe kan je dag eruit zien?

Terwijl je onderweg bent naar kantoor leg je al de eerste contacten met onze assistants, want voor de werkdag start zijn zij het beste bereikbaar. Met je jas nog aan start je snel je computer op en log je in. Benieuwd naar wat de dag je verder vandaag gaat brengen. Je zorgt dat je bereikbaar bent voor de eerst kandidaten en klanten die een vraag voor jou hebben. Je checkt je mail even snel, zijn er nog bijzonderheden en waar liggen de acties vandaag? Je ziet een e-mail van een mooie organisatie om de hoek, ze hebben een vacature. Yes! Je belt ze meteen om een afspraak te maken en om telefonisch al wat informatie in te winnen, zodat je je goed kan voorbereiden.

Tijdens het gesprek pik je het signaal op dat er tijdelijk een assistant nodig is, je inventariseert de vacature en gaat er bij aankomst op kantoor direct mee aan de slag. Nu blijkt dat een van onze top assistants per direct beschikbaar is en je schakelt direct met je collega die deze kandidaat goed kent. Je stelt de kandidaat voor en ja hoor ze mag de volgende dag starten. Je wikkelt de administratie af en ondertussen ontvang je nog een paar telefoontjes van collega’s en kandidaten.

De ochtend vliegt zo voorbij en voor je het weet is het lunchpauze, je wandelt samen met mij naar de markthallen en tijdens het eten nemen wij de lopende zaken door en brainstormen we over de business, we raken enthousiast over de vele potenties!

In de middag plan je afspraken bij klanten in over openstaande vacatures of om ze meer te vertellen over de opleidingen/trainingen die Secretary Plus aanbiedt. Je belt ook nog wat interessante kandidaten die in de tussentijd hebben gemaild en doet een telefonische intake om ze uiteindelijk in te plannen voor deze week. Iedereen is enthousiast. Je kan weer met een goed gevoel naar huis. Je pakt nog wel even je salesmap, want morgen ga je vanuit huis meteen langs die leuke klant om de vacature die zij hebben te bespreken. Je hebt al wel wat kandidaten in gedachten dus die cv’s neem je vast mee. De dag is voorbij gevlogen! Dat was een hectiek dagje Den Haag!

Hoe nu verder?

Ben jij enthousiast na het lezen van deze vacature? Dan nodig ik je van harte uit om te solliciteren door op de sollicitatie button te klikken en het sollicitatieformulier in te vullen. Ik, Jennifer van Woudenberg, neem contact met je op. Heb je al vragen? Dan kun je mij ook telefonisch bereiken via: 06 – 81 33 90 03.

Ben jij wel geïnteresseerd in de functie van Consultant, maar niet woonachtig in de regio Den Haag? Bekijk dan onze andere vacatures