Tahnee Geluk

Manager HR Staffing Solutions

"De kundigheid, de professionaliteit maar vooral ook het enthousiasme van de collega's bij Secretary Plus vind ik helemaal geweldig".

Tijdens mijn vorige baan had ik af en toe contact met Secretary Plus. Ik was teamleider van het secretariaat en receptie van een Ingenieursbureau. Mijn contacten met Secretary Plus gingen uiteraard over oplossingen die zij konden bieden indien wij een vacature zouden hebben, maar Secretary Plus biedt een veel breder pakket aan.

De kundigheid, de professionaliteit maar vooral ook het enthousiasme van Secretary Plus vond ik altijd helemaal geweldig. Na hele leerzame en leuke jaren bij mijn vorige werkgever, werk ik inmiddels ruim een half jaar als Senior Consultant Outsourcing bij Secretary Plus. Een ontzettende leuke functie waar ik dagelijks veel voldoening uithaal. Zelf werk ik landelijk waardoor ik snel mijn collega’s heb leren kennen. Samen met team Outsourcing ben ik verantwoordelijk voor alle HR-zaken voor de contractanten van Secretary Plus. Wij werken veel samen met de vestigingen en hebben dagelijks contact met de gedetacheerde assistents. Een hele afwisselende baan, dagelijks werk ik vanuit een andere locatie en leer ik ontzettend veel.

De eerste paar maanden stonden in het teken van zo goed mogelijk ingewerkt worden. Ik werd erg goed begeleid en in de eerste maanden heb ik verschillende trainingen gevolgd zodat ik zo goed mogelijk van start kon. Al snel kreeg ik erg veel ruimte om mijn verantwoordelijkheden te pakken en draaide ik mee in het team. Mijn werk is ontzettend divers, van salarisadministratie tot beoordelingsgesprekken voeren, van het verzorgen van een “job kick-off” tot het beheren van ziekteverzuim. Ik rij de hele randstad door, naar onze assistants die werkzaam zijn bij onze opdrachtgevers. In korte periode heb ik erg veel geleerd en ik weet zeker dat ik de komende jaren constant erg veel zal blijven leren bij Secretary Plus! Vanaf mijn start tot nu toe, toetsen mijn manager en ik met regelmaat waar ik nu sta, wat beter kan en wat heel goed gaat. Persoonlijk vind ik het heel erg fijn als je de ruimte krijgt je verder te ontwikkelen en dat je hierin ook zo goed begeleid wordt. Ik ben ervan overtuigd dat een belangrijke factor voor het succes van een bedrijf is als je ervoor zorgt dat de medewerkers niet stil staan, maar zich blijven door ontwikkelen. Wie weet groei ik ooit nog door tot Businessmanager, die mogelijkheden zijn er wel bij Secretary Plus!

Vanaf dag één voel ik mij heel erg welkom in de organisatie. Wij werken met alle teams keihard om onze gestelde doelen te behalen en als de doelen (groot of klein) worden behaald dan wordt dit ook met elkaar op de meest leuke manieren gevierd. Ja, ik hoop nog vele jaren met zoveel plezier bij Secretary Plus te mogen werken! 

Tahnee Geluk,

Manager HR Staffing Solutions Secretary Plus


Leuk nieuws! Inmiddels heeft Tahnee haar ambitie waargemaakt en is zij, binnen een jaar, doorgegroeid van de functie Senior Business Consultant naar de functie Manager HR Staffing Solutions. 

Heb je een vraag aan Tahnee of word jij onze nieuwe collega? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen contact met je op!