Stephanie Pereboom

Online Marketeer

"Vanaf het begin heb ik veel verantwoordelijkheden, waardoor ik goed in mijn functie kon groeien en in de toekomst kan blijven groeien".

Het eerste jaar bij Secretary Plus als Online Marketeer is voorbij gevlogen. Het waren maanden waarin ik Secretary Plus heb leren kennen als een professionele organisatie en een hele fijne werkgever. Vanaf het begin heb ik veel verantwoordelijkheden gekregen, waardoor ik goed in mijn functie kon en blijf groeien. Er is veel ruimte voor eigen initiatieven, feedback en ontwikkeling. Ondanks iedereen zijn eigen werkzaamheden heeft, wordt er veel samengewerkt en maken collega’s altijd tijd vrij om mee te denken over bepaalde projecten. Hierdoor besef ik mij goed dat alles wat we bereiken, we bereiken omdat we daar samen hard voor hebben gewerkt. Successen worden dan ook groots en gezamenlijk gevierd.

Werken op de marketing afdeling bij Secretary Plus is heel divers en uitdagend. Er zijn veel projecten die vanuit marketing worden geïnitieerd en het is onwijs stoer om te zien hoe deze zich ontwikkelen en uitlopen in de gewenste resultaten. Of niet. Er is namelijk ook voldoende ruimte om nieuwe dingen te proberen en te kijken hoe deze worden opgepakt. Secretary Plus is daarin in mijn ogen een echte innovator en daar houd ik van. Ik krijg veel vrijheid om nieuwe dingen te proberen en ik word constant getriggerd om uit mijn comfort zone te stappen. Hierdoor groeit niet alleen de organisatie, maar ikzelf ook als persoon.

Het ene moment heb ik contact met partners, maak ik de content planning, schrijf ik nieuwe projectplannen uit en beheer ik de social media pagina’s, terwijl ik het andere moment bezig ben met het maken van video's, het optimaliseren van de website, of het analyseren van data. Het is deze afwisseling in werkzaamheden die het werken als Online Marketeer bij Secretary Plus uitdagend en interessant houdt.

Ik hoop nog vele jaren bij dit mooie bedrijf te mogen werken en samen met mijn collega’s de vele successen die nog komen gaan, te mogen vieren. 

Stephanie Pereboom, Online Marketeer Secretary Plus

Heb je een vraag voor Stephanie of word jij onze nieuwe collega? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen contact met je op!