Lynn Rondeel

Consultant Rotterdam

"De sfeer onder collega’s is heel goed en ik kan zeggen dat ik naast fijne collega’s ook nieuwe, dierbare vriendschappen rijker ben".

Mijn eerste ontmoeting met Secretary Plus was tijdens mijn studie op een studenten conferentie. Aangezien ik destijds een assistantopleiding volgde, kwamen collega’s van Secretary plus ons meer vertellen over het assistantvak. Het enthousiasme van de dames van Secretary Plus werkte aanstekelijk en ik hield mezelf voor op het moment dat ik beschikbaar zou komen op de arbeidsmarkt, er een belletje aan te wagen. En sinds dat belletje is het allemaal onwijs snel gegaan.

Secretary Plus is letterlijk een warm, roze bad waarin je terecht komt. Collega’s zijn ontzettend meegaand en successen worden gezamenlijk en groots gevierd. Regelmatig komen we met alle collega’s bij elkaar om te brainstormen en informatie te delen. Het trainingstraject waarin ik zowel training kreeg vanuit USG People als onze eigen Secretary Plus University, hebben mij ontzettend geholpen te groeien als jong professional en ook als persoon.

Mijn werk als Consultant is uitdagend en iedere dag is anders. Ik ben veel onderweg, kom bij interessante bedrijven over de vloer en spreek iedere week Assistants met ieder een eigen verhaal. Omdat ik zelf een achtergrond als Assistant heb, weet ik hoe leuk en veelzijdig het werk is en waar een goede Assistant over hoort te beschikken.  Daarnaast is de sfeer onder collega’s ook heel goed en kan ik zeggen dat ik naast fijne collega’s ook nieuwe, dierbare vriendschappen rijker ben.

Secretary Plus is niet voor niets al jaren een ‘Great Place to Work’. Zo zijn de kantoren gevestigd op de mooiste plekken. Als ik mijzelf omdraai op mijn bureaustoel kijk ik van zestien hoog uit op de Markthal en de Sint Laurenskerk in Rotterdam. We zitten letterlijk tussen de hotspots. Het nieuwe en flexibel werken is ook één ding wat mij aantrok in Secretary Plus. Zo piep ik er tussen de middag nog wel eens uit voor een uurtje sportschool (die bevind zich hier namelijk ook in het pand) of werk ik gezellig een dag bij bijvoorbeeld mijn collega’s in Den Haag op kantoor.

Ik hoop nog vele mooie jaren te kunnen maken bij Secretary Plus. Er zijn veel doorgroeimogelijkheden en er wordt veel tijd en energie gestoken in mijn ambities middels persoonlijke gesprekken. Mijn ambitie is zonder twijfel sales en hier word ik volop in gesteund. Mijn hart kleurt roze. Ieder uur van je werk is een investering in je eigen kennis, netwerk en omgeving.

Lynn Rondeel,
Consultant Secretary Plus Rotterdam

Heb je een vraag aan Lynn of wil jij graag onze nieuwe collega worden? Bekijk dan onze vacatures of vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op!