Louise Kosterman

Direct Team Assistant

"Tijdens een opdracht  werkte ik met veel relatief veel onervaren assistants. Als management assistant en als verantwoordelijke voor het secretariaat heb ik toen gevraagd om assistentie. Ik heb zelf expliciet gevraagd om iemand van Secretary Plus omdat ik al goede ervaringen met hen had. En daar kwam direct team assistant Kiek!! Wij hadden gelijk een enorme klik en ook dezelfde manier van werken, inzet en kijk op de invulling van het vak. Het resultaat van haar frisse blik en onze samenwerking resulteerde in een  secretariaat dat veranderde en ging werken op de wijze die ik voor ogen had. Kiek zag in mij, zoals zij het verwoordde, een pareltje en zij heeft mij voorgesteld aan de Business Manager van Secretary Plus Eindhoven met het verzoek om contact met mij op te nemen. The rest is history!!
Ik mag mijzelf nu een direct team assistant noemen en dat voelt in één woord: Fantastisch. Ik heb een heel prettig contact met de consultants van de vestigingen en met mijn manager. Geen enkele vraag vinden ze gek, altijd bereid om mij te helpen waar dan ook. En ze gaan altijd op zoek om de opdracht te vinden die helemaal aansluit bij mijn wensen en behoeften en waarin in mijn kennis kan verbreden en mij verder kan ontwikkelen. Dat voelt heel fijn.

Ik werk graag voor het direct team van Secretary Plus omdat ik enorm houd van diversiteit en afwisseling. Ik heb die afwisseling, het snelle schakelen en boven mijzelf uitstijgen nodig, Iedere keer weer die dienstbaarheid bieden die mij die energie, adrenaline en geïnteresseerdheid geven waar ik behoefte aan heb en ook het beste in functioneer en acteer. Ook investeert Secretary Plus in het  ontwikkelen van haar direct team assistants. Zij bieden ieder kwartaal een keuze aan opleidingen om te werken aan je eigen ontwikkeling en kennis. Nou, waar vind je dat nog?

Ik zoek die afwisseling, die uitdaging, managers ontlasten, meedenken, ontzorgen, dienstbaar zijn en anderen gelukkig maken met daarbij een behoorlijke schep humor. Als ik die opdracht kan uitvoeren voor Secretary Plus  zoals hierboven omschreven ben ik het gelukkigste en rijkste mens van de heel wereld."

Louise Kosterman
Direct Team Assistant Secretary Plus

Heb je een vraag aan Louise of wil je meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen contact met jou op.