Lisette Pool - de Jong

Senior Consultant

"In mijn werk kan ik volledig mijzelf zijn!"

Alweer ruim 9 jaar geleden kwam ik binnen als ‘groentje’. Ik had wel ervaring met het verkopen van een product, maar geen ervaring in de arbeidsbemiddeling. In het begin kwam er erg veel op me af. Ik moest de wet- en regelgeving eigen maken en heel veel contacten opdoen met klanten en assistants.

Al heel snel heb ik de functie eigen kunnen maken en is het elke dag een feestje om voor Secretary Plus te werken. Ik plan mijn eigen agenda in en rijd met mijn auto heel Noord Nederland door op zoek naar mooie vacatures en assistants die op zoek zijn naar werk.

Het leuke van deze functie vind ik de afwisseling, echt geen dag is hetzelfde. In mijn werk kan ik volledig mijzelf zijn! Ik ben privé en zakelijk heel enthousiast en bevlogen. Vol passie voor het vak van Senior Consultant. Ik ga voor kwaliteit en stel me steeds de vraag hoe iets efficiënter en beter kan. Bij Secretary Plus houden we van eigenaarschap en ondernemerschap en dat is precies wat ik zoek in een functie. Successen worden gevierd en je goede werk wordt beloond!

Lisette Pool - de Jong, Senior Consultant

Heb je een vraag voor Lisette of word jij onze nieuwe collega? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen contact met je op!