Lenette Suk-Brouwer

Direct Team Assistant

"Bij één van mijn vorige werkgevers was via Secretary Plus een Direct Team Assistant werkzaam. Via haar werd ik dan ook bekend met het merk Secretary Plus en de mogelijkheden van het Direct Team. Toen ik op zoek ging naar een volgende stap in mijn carrière heb ik mij dan ook ingeschreven bij Secretary Plus. Het uitgangspunt was het vinden van een leuke vaste baan. Tijdens het kennismakingsgesprek werd ik echter enthousiast over de uitdagende functie van Direct Team Assistant en ben ik in deze rol gestart. Nooit heb ik hier een dag spijt van gehad!

Ik zoek uitdaging in en waardering voor hetgeen ik doe. Of dit nu het ondersteunen is van een lid van de Raad van Bestuur, een directeur of manager, het uitvoeren van een assistant scan of het coachen van een assistant. Ik wil een sparringpartner zijn en meedenken in de processen van een organisatie. Secretary Plus geeft mij de mogelijkheid het beste uit mezelf te halen en mezelf te (blijven) ontwikkelen.

Ik ervaar de samenwerking met Secretary Plus dan ook als zeer prettig. Een fijne werkgever met oog voor de mens achter de assistant. Ik creëer kansen door open te staan voor veranderingen en ontwikkeling. Ik laat mezelf zien en toon dat ik meer kan en wil. Ik vertrouw in mijn eigen kunnen en geloof in mijn eigen kracht."

Lenette Suk-Brouwer
Direct Team Assistant Secretary Plus

Heb je een vraag aan Lenette of wil je meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen contact met jou op.