Fatima Zahra Bougzoul

Direct Team Assistant

Wij vroegen een aantal van onze Direct Team Assistants naar hun ervaringen als Direct Team Assistant, waarom zij destijds hebben gekozen om als Direct Team Assistant aan de slag te gaan en wat de functie voor hen zo bijzonder maakt. Ben jij benieuwd? Lees hieronder het verhaal van Direct Team Assistant Fatima Zahra Bougzoul.

Fatima werkt nu bij Arkin, dat is het hoofdmerk van onder andere SPA en Mentrum GGZ. In het begin was de locatie wel even wennen, want je komt toch met bijvoorbeeld mensen die verslaafd zijn in aanraking. Fatima werkt voor twee directeuren.

Hoelang ben je al werkzaam bij het Direct Team van Secretary Plus?
Ik werk vanaf november 2017 in het Direct Team. Daarvoor heb ik anderhalf jaar kortere opdrachten gedaan via werving en selectie.

Waarom heb je voor het Direct Team gekozen?
Ik heb voor het Direct Team gekozen om de afwisseling van de opdrachten. Ik houd ervan om iedere keer opnieuw geprikkeld te worden zodat ik niet in een sleur terecht kom. Zo bereid ik mijn netwerk uit en kom ik bij veel bijzondere opdrachtgever en plaatsen. De uitdaging vind ik geweldig, iedere keer moet je weer een klus klaren. Dat past echt bij me en geeft mij energie.

Wat maakt het Direct Team uniek?
De soorten opdrachten die je krijgt, maken het Direct Team heel uniek. Meestal zijn het bekende bedrijven en soms ook grote namen. Daarnaast is het team samengesteld uit ware diamantjes; door de druk en de stress van het steeds weer moeten aanpassen, word je geslepen en wordt er keer op keer waarde toegevoegd. 

Heb je wel eens iets meegemaakt als Direct Team Assistant wat je niet zou meemaken als werknemer?
Doordat je van buitenaf komt, ben je voor collega’s uniek in je objectiviteit. Mensen ervaren daardoor een lagere drempel en durven daarom zaken bespreekbaar te maken die ze wellicht niet met andere collega’s zouden bespreken.

Welke waarde voegt het Direct Team volgens jou toe aan de opdrachtgevers die gebruik maken van het Direct Team?
De kwaliteit van het Direct Team is, zoals gezegd, erg hoog en met de ervaring die je als Direct Team Assistant hebt, kun je wanneer gewenst, echt mee denken met een opdrachtgever. Je zit er niet alleen om je werk te doen maar je kunt als professional meedenken, input en soms zelfs nieuwe inzichten geven.

Waarom zou jij een organisatie aanraden gebruik te gaan maken van het Direct Team?
Direct Team Assistants kunnen onwijs snel schakelen. Ze hebben niet veel tijd nodig om in te werken en zijn al snel op stoom. In combinatie met de kwaliteit die we bieden, is er dan ook echt voordeel te halen.

Waarom zou jij Assistants van Nederland aanraden het Direct Team te komen versterken? 
Ik zou het niet iedere assistant aanraden om bij het Direct Team te komen werken. Dat heeft te maken met hoe je als persoon bent. Je moet er echt wel tegen kunnen om een soort kameleon te zijn en niet iedereen kan dat, of vindt dat leuk. Soms kan het zijn dat je niet echt een band creëert met collega’s. De sociale kant van je werk, moet je dan ook weer los kunnen laten. Als je die dingen kunt, dan zou ik het Direct Team zeker aanraden! Zo kun je namelijk jouw waarde nog meer vergroten.

Wat wens jij het Direct Team en Secretary Plus toe?
Heel veel mooie opdrachten die ingevuld kunnen worden. Nog meer diamantjes die het werk kunnen verrichten en samen een supersterk team vormen, waar iedereen trots op kan zijn.

Benieuwd naar de verhalen van andere Direct Team Assistants? Lees de andere verhalen.