Daan Mathijssen

Finance Manager

"Deze grote variatie en collegialiteit maken Secretary Plus een organisatie waar ik enorm veel voldoening uit mijn werk kan halen."

Iedereen die wel eens aan een nieuwe baan begonnen is kan zich waarschijnlijk de eerste weken nog herinneren. In deze periode wordt je op onbekend terrein overspoeld met nieuwe indrukken, kennis,  ervaringen en nieuwe gezichten. Voordat ik bij Secretary Plus in dienst kwam heb ik veel op interim basis gewerkt dus ik heb aardig wat van deze inwerkperioden meegemaakt; ik kreeg altijd enorm veel energie van deze hectische periode waar geen dag hetzelfde is. Bij Secretary Plus was het niet anders met als groot verschil dat na de piek in de eerste weken de uitdagingen, vraagstukken en mogelijkheden onverstoord binnen bleven komen. Hier onderscheid Secretary Plus zich van andere organisaties, onze markt is stevig in beweging waardoor we een breed scala aan kansen tegen komen; om deze uit te nutten moet een even gevarieerd pakket aan uitdagingen overwonnen worden wat er voor zorgt dat geen dag hetzelfde is.

Dit maakt Secretary Plus een enorm interessante organisatie om te werken. De hele organisatie moet in beweging blijven en blijven innoveren om in de veranderende klantvraag te blijven voorzien. Dit vergt nauwe samenwerking met interne en externe partijen om snel te kunnen blijven schakelen. Het is verfrissend om te zien dat niemand dit uit het oog verliest waardoor er een cultuur van samenwerking tussen verschillende afdelingen en vestigingen bestaat die de groei in een stroomversnelling brengt.

Deze grote variatie en collegialiteit maken Secretary Plus een organisatie waar ik enorm veel plezier en voldoening uit mijn werk kan halen. Elke dag brengt nieuwe, interessante uitdagingen met zich mee en als je weet dat je collega’s hetzelfde doel voor ogen hebben worden dit kansen in plaats van obstakels.

Daan Matthijssen, Fiance Manager Secretary Plus

Heb je een vraag aan Daan of word jij onze nieuwe collega? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen contact met je op!