Anneke van Hoof

Direct Team Assistant

"Voordat ik bij Secretary Plus kwam werken heb ik verschillende banen gehad als assistant bij uiteenlopende bedrijven. Ik werkte in de reisbranche, in de hotellerie, maar ook bij een bekende Nederlandse bank. Door de jaren heen heb ik ontdekt waar mijn kwaliteiten liggen en van welke elementen ik gelukkig word in een baan. Organiseren, ontzorgen en op een hoog niveau service verlenen, zijn zaken waar ik energie van krijg. Ik vind het heerlijk om sparringspartner te zijn voor een directeur of manager en mijn persoonlijke uitdaging is het op rolletjes laten lopen van een organisatie.

Maar, ik hou ook ontzettend van afwisseling en nieuwe uitdagingen. En tada, daar kwam de vacature voor Direct Team Assistant op mijn pad. De functie is op mijn lijf geschreven. Elke keer ga ik weer een nieuwe uitdaging aan, met nieuwe collega’s, uiteenlopende werkzaamheden en een andere werkomgeving. Het is ontzettend leerzaam en ik krijg er veel energie van. Je probeert in een korte tijd zoveel mogelijk neer te zetten en het geeft veel voldoening als de opdrachtgever tevreden is. Als de klus geklaard is, is afscheid nemen het minder leuke gedeelte, maar gelukkig kan ik daarna weer vol enthousiasme uitkijken naar een nieuwe opdracht.

Ik vind de variatie heerlijk en elke opdracht voelt als een nieuw avontuur, maar daarnaast geeft het wél de rust dat ik een vast contract heb bij één werkgever. Ik ervaar de samenwerking met Secretary Plus als zeer prettig. Het is een professionele organisatie, collega’s zijn enthousiast en betrokken en je krijgt de ruimte om je te ontwikkelen middels webinars en opleidingen. Secretary Plus geeft me de mogelijkheid om het beste uit mezelf te halen en daar teken ik voor!"

Anneke van Hoof
Direct Team Assistant Secretary Plus

Heb je een vraag aan Anneke of wil je meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen contact met jou op.