Secretary Plus opent haar deuren op Assistant Day/Secretaresse Dag

Op Assistant Day geven wij graag aandacht aan de rol die onmisbaar is binnen organisaties. Secretary Plus opent daarom haar deuren voor alle (toekomstige) assistants van Nederland.

Voor wie? Ben je werkzaam als assistant, op zoek naar een (nieuwe) job binnen het vak of op zoek naar een assistant? We ontmoeten je graag!

Wanneer? Op donderdag 19 april (Assistant Day / Secretaresse Dag).

Hoe laat? Van 16.00 uur tot 18.00 uur.

Waar? Op onze kantoren in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Rotterdam, Schiphol en Utrecht. Bekijk hier de adresgegevens.

banner-wie-zijn-wij-600

Wat kun je verwachten?

Op zoek naar een nieuwe job? Kom dan zeker langs tijdens deze Meet & Greet! Onze consultants zitten voor je klaar om jou te leren kennen en samen met jou op zoek te gaan naar de baan die perfect bij je past.

Op zoek de perfecte assistant? Samen met één van onze consultants wordt er een profiel gemaakt en gekeken wat de beste match is op deze vacature. Indien gewenst kunt u deze kandidaten direct spreken en kunnen zij de volgende dag al starten.

Ontmoeten? Ben je al naar volle tevredenheid aan het werk als assistant, maar ben je benieuwd naar Secretary Plus? Je bent van harte welkom. Graag proosten wij met jou op het geweldige vak en we nemen je mee in de laatste trends en ontwikkelingen. Daarnaast laten wij je graag weten welke bijdrage wij kunnen leveren aan jouw ontwikkeling.

Kortom, kom deze dag vieren samen met ons van 16.00 uur tot 18.00 uur onder het genot van een lekker hapje en drankje.

Meer informatie of aanmelden?

Ben jij erbij op 19 april? Meld je dan aan via het formulier hieronder. Heb je vragen of wil je meer informatie? Laat het ons dan weten via info@secretary-plus. Laten wij er samen een geweldige middag van maken!

Wil je alvast kijken welke vacatures wij momenteel hebben bekijk deze hier onze vacatures. Wilt u dat wij alvast op zoek gaan naar de perfecte assistant voor u of uw organisatie? Meld dan uw vacature bij ons aan.

    Aanmelden Assistant Day 19 april 2018