Waarom werken bij Secretary Plus?

Flexibel werken
splus training2
splus

Flexibele arbeidsvoorwaarden
Wil jij sporten voor je je werkdag begint? Of koop je liever extra vakantiedagen? Bij ons krijg je die ruimte!

Haal het beste uit jezelf
Met de Secretary Plus University bieden wij jou opleidings-, ontwikkel-, en doorgroeimogelijkheden.

Gezellige en ambitieuze collega's
We werken voor de mooiste (internationale) organisaties en we vieren successen met champagne!

Onze vacatures

Ben jij onze nieuwe collega?


Staat jouw vacature er niet tussen, maar ben je wel ge├»nteresseerd in een functie bij Secretary Plus? Klik dan hier en stuur ons een open sollicitatie.

Waarom kozen onze collega's voor Secretary Plus?

Samora Jurna

Senior Consultant Amsterdam

‘’Hello, goodbye and hello again’’

Dat ik trots ben om te werken voor een organisatie zoals Secretary Plus steek ik nooit onder stoelen of banken. Niets voor niets zijn wij reeds ruim 25 jaar marktleider als het gaat om bemiddelen van assistants. Maar wat Secretary Plus nóg mooier maakt (en dat wellicht nog niet iedereen weet), is dat wij een complete HR dienstverlener zijn. Het begint of stopt namelijk niet bij puur en alleen bemiddeling en dat is wat het onder andere een Great Place to Work maakt en wij vele concurrenten een stap voor zijn.

Ik heb in 2008 en 2009 voor Secretary Plus gewerkt en heb even een tussenstap gemaakt naar een andere organisatie, maar miste daar de dynamiek, betrokkenheid en investeringen die er bij Secretary Plus wel waren. Met investeringen bedoel ik dat er zeer veel aandacht wordt besteed aan het constant opleiden en door ontwikkelen van de consultants. Dat is dan ook de reden dat ik weer heb aangeklopt bij Secretary Plus en werd ik gelukkig met open armen ontvangen. Inmiddels ben ik alweer 2 jaar (totaal 4 jaar) werkzaam voor Secretary Plus en zie ik hoe deze innovatie organisatie zich mee ontwikkeld met het bedrijfsleven en constant bezig is met innovatie en veel aandacht besteed aan persoonlijke ontwikkeling van het personeel. Voor mij dus genoeg redenen waarom Secretary Plus wederom Great Place to Work is.

Samora Jurna,
Senior Consultant Secretary Plus Amsterdam

Heb je een vraag aan Samora of word jij onze nieuwe collega op kantoor Amsterdam? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen contact met je op!


Secretary Plus in cijfers

Kantoren in Nederland:

3

Gemiddelde leeftijd:

27

Aantal keer Great Place to Work:

3

Minimale teamdagen per jaar:

4

There's more.. wil jij echt weten hoe het is om te werken bij Secretary Plus? Lees 'Wat je moet weten voordat je ons jouw sollicitatie stuurt'.

Enthousiast geworden en deel uitmaken van ons team?

Ben je enthousiast geworden over werken bij Secretary Plus? Of heb je toch nog wat vragen en wil je dat we die voor je beantwoorden? Neem contact op met onze Operations Manager Jennifer van Woudenberg via jvanwoudenberg@secretary-plus.nl. 

Solliciteer nu!