Secretary Plus is een Great Place to Work

Best Medium Sized Workplaces

Voor het vierde jaar op rij is Secretary Plus een Great Place to Work. Wederom is dit een ontzettend mooie bekroning! Wat maakt ons een Great Place to Work? Je leest het hier en wil jij ons komen versterken? Wij zijn op zoek naar nieuw talent. Bekijk onze vacatures en wie weet kunnen wij jou binnenkort verwelkomen als collega. 

 

 

Great Place to Work

Great Place to Work 2017

Onze medewerkers hebben Secretary Plus beoordeeld met een 9!

Wat vinden onze collega's het meest bijzonder aan werken bij Secretary Plus? Onze collega's vinden ons vooruitstrevend als het gaat om innovatie. Daarnaast spelen teamsfeer en dynamiek op de werkvloer een grote rol waarom onze medewerkers met plezier naar hun werk gaan.

Waar scoren wij het beste op?

 • Transparante en persoonlijke communicatie binnen de organisatie.
 • Een klimaat van waardering voor goed werk en extra inzet.
 • Ruimte mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.
banner-wie-zijn-wij-600

 

 

Secretary Plus is een zeer warme organisatie. De werkgever spreekt waardering naar haar medewerkers regelmatig en op verschillende originele manieren uit. Doordat medewerkers goed op de duidelijke visie van het bedrijf zijn aangehaakt, heerst er groot vertrouwen in het management. Medewerkers voelen zich goed geïnformeerd en prijzen de transparantie en openheid van hun leiders. Daarnaast investeert deze werkgever enorm in de ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden voor medewerkers.
- Great Place to Work over Secretary Plus

 

Een warm welkom voor nieuwe collega's!

Wij willen dat nieuwe medewerkers zich direct na het tekenen van hun contract verbonden voelen met onze organisatie en al voor de eerste werkdag voldoende kennis over de organisatie en hun collega's hebben. Daarom werken wij met de onboarding-app Appical. Deze app verwelkomt nieuwe collega's op een innovatieve wijze en geeft hen alvast de belangrijkste informatie, zodat nieuwe collega's met een goed gevoel en zelfverzekerd aan hun eerste werkdag gaan beginnen. In de eerste weken starten de trainingen binnen de Secretary Plus University op ons hoofdkantoor en verwelkomt het management de collega's feestelijk tijdens een gezellige lunch met champagne en prachtige bloemen. Een nieuwe baan is natuurlijk een feestje en dat vieren we dan ook graag.

  Appical

  Hoe betrekken wij collega's bij de organisatie?

  Wij proberen zo veel mogelijk collega's te betrekken bij de organisatie. Dit doen wij door middel van een aantal zaken.

  • Werkgroepen
  • Raad van meedenkers
  • Speakap
  • Landelijk consultant overleg

  Vieren van successen en mooie momenten

  Ons motto is 'Work hard, play hard'. Successen en andere momenten worden bij ons dan ook goed en groots gevierd.

   lunchen klein
   university
   Kick-off
   IMG_1071

   overzicht 2016

    

    

    

   Investeren in ontwikkeling

   Wij vinden het belangrijk om continu te blijven investeren in onze mensen. Dit doen wij door middel van de Secretary Plus University. Onze trainster Silvia van Dijk verzorgt hier niet alleen het inwerkprogramma voor nieuwe collega's, maar ook huidige collega's worden regelmatig getraind en blijven zo up to date van alle nieuwe trends en ontwikkelingen.

   University Adam

    

    

   Wil jij werken bij een Great Place to Work?

   Wij zijn altijd op zoek naar talent! Wil jij werken bij een Great Place to Work? Bekijk dan onze vacatures. Zit jouw droomfunctie er niet tussen? Stuur ons dan een open sollicitatie. Wij zijn benieuwd naar jouw talenten en ambities.