Consultant m/v regio Zwolle

Vind jij het leuk om te pionieren, ben jij een geboren netwerker en verbinder en ben je commercieel ingesteld? Wil jij daarnaast graag onderdeel zijn van een ambitieus en energiek team? Dan is dit jouw kans!

 

Kantoor Zwolle

Wat ga je doen?

Voor ons team zijn wij op zoek naar versterking in de functie van een gedreven Consultant voor de regio Zwolle. Jij vindt het geweldig om nieuwe contacten te leggen en als adviserend gesprekspartner op te treden op het gebied van HR solutions binnen ons vakgebied. Je functie is dynamisch en je werkt in een 360 graden rol op het gebied van recruitment, sales en HR. Je gaat op bedrijfsbezoek bij prospects en klanten om samen met hen de exacte behoefte vast te stellen en hiervoor direct aan de slag te gaan om de perfecte kandidaat te vinden. Jij weet jij de juiste Assistants te vinden, aan je te binden en te plaatsen bij één van onze relaties. Opdrachtgevers voorzien van de missende schakel én mensen helpen aan hun droombaan, daar word jij blij van! 

Wie ben jij?

Je bent een commerciële doorzetter die graag meters maakt, mensen kunt enthousiasmeren en zelfstandig een netwerk kan opbouwen van (potentiele) opdrachtgevers en kandidaten. Ondernemerschap is hier in heel belangrijk. Daarnaast ben je dienstverlenend richting onze kandidaten en opdrachtgevers. Je denkt in oplossingen en wil het beste voor de klant en kandidaat.

Verder vragen wij:

 • Een afgeronde HBO opleiding (bij voorkeur Hotelschool, commerciële economie, HR)
 • Rijbewijs B;
 • Ervaring in de sales en bij voorkeur in de arbeidsbemiddeling;
 • Fulltime beschikbaar;
 • Veel ambitie om te groeien in je vak. 

  Wat bieden we jou?

  We starten met een contract voor bepaalde tijd dat bij goed functioneren en een wederzijdse klik wordt omgezet naar een vast dienstverband. Daarnaast bieden wij:
  • Marktconform salaris afhankelijk van jouw niveau en werkervaring, aangevuld met een maandelijks persoonlijk budget á 6% dat vrij te besteden is (denk aan extra verlofdagen, salaris, sportabonnement etc.);
  • Passende reiskostenvergoeding van 24 cent per km;
  • Laptop en smartphone;
  • Interessante bonusregeling;
  • Flexibele werktijden en -plek;
  • Een zeer uitgebreid en mooi pakket aan opleidings- en doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie of onze holding;
  • Mooie doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie of onze holding.
  • Een gezellig en ambitieus team;

  Wie zijn je collega's?

  Je nieuwe collega is Eveline. Samen vormen jullie een ambitieus en krachtig team waarin ieder zijn eigen specialiteiten en verantwoordelijkheden heeft. Wij zijn op zoek naar een (Senior) Consultant die het team komt versterken. Help jij ons mee om Secretary Plus op de kaart te zetten in Noord-Oost Nederland?  

   

  Over Secretary Plus

  Wij zijn al 30 jaar een specialist in de markt en kwaliteit is de rode draad in onze dienstverlening. Hiermee leveren wij een actieve bijdrage aan het realiseren van de missie, visie en strategie bij prospects, accounts en kandidaten van Secretary Plus. Wij zijn een organisatie met gedreven collega’s, met een winnaarsmentaliteit. Secretary Plus hanteert vijf kernwaarden: vertrouwen, ontwikkelen, focus, ondernemerschap en verbinden. We werken hard en vieren successen met elkaar. Persoonlijke groei en eigen verantwoordelijkheid staat centraal binnen onze organisatie.

  Hoe nu verder?

  Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast en wil jij onze nieuwe collega worden? Leuk! Stuur een e-mail naar  Eveline Bregman: ebregman@secretary-plus.nl of bel naar het kantoor in Zwolle.