Maak kennis met Secretary Plus

Wil jij onze opdrachtgevers succesvol maken? Zoek jij een uitdagende rol waarin je diverse branches leert kennen en je competenties en ervaring snel uitbouwt? Dan ben jij de assistant die wij zoeken! En wellicht wel de perfecte assistant voor in ons Direct Team.  Wil jij weten wat Secretary Plus voor jouw carrière kan betekenen? Kom dan naar de Meet & Greet op woensdag 19 juli op ons kantoor aan de Torenallee in Eindhoven.

Vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar talent! Ben jij een assistant en klaar voor een nieuwe uitdaging? Wij zoeken assistant van junior, medior en senior niveau tot assistants voor ons Direct Team. Wil jij een bijdrage leveren aan het laten groeien van mensen en organisaties en je eigen carrière een boost geven? Bekijk hier alvast welke assistant vacatures wij op dit moment open hebben staan en bekijk hier onze vacature voor Direct Team Assistant.

Kennismaking

We gaan graag voor je aan de slag om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen. Uiteraard is het nog leuker om persoonlijk kennis te komen maken. We ontmoeten je dan ook graag tijdens onze Meet & Greet op 19 juli!

Alle praktische informatie op een rij:

De Meet & Greet vind plaats op: woensdag 19 juli 2017: 16.00 - 19. 00 uur

Wat kun je verwachten
16.00 - 16.30 Ontvangst door Operational Manager Marloes Puik.
16.30 - 18.00 Kijkje in de keuken: hoe is het om te werken als Direct Team Assistant bij Secretary Plus, wat voor assistant functie zoek je, wat kunnen wij jou bieden en maak kennis met onze collega's.
18.00 Afsluitende borrel onder genot van een heerlijk glas champagne en lekkere hapjes.

Locatie: Kantoor Eindhoven
Torenallee 95, 5617 BC Eindhoven
(040) 296 09 75

Een carrière bij Secretary Plus

Ben jij of ken jij iemand die gedreven is en graag zijn/haar carrière een boost geeft? Meld jezelf of hem/haar dan aan voor onze Meet & Greet, via het aanmeldformulier rechts.

Heb je nu al vragen dan hoef je natuurlijk niet te wachten. Neem dan contact op met een van onze kantoren om je vragen alvast te laten beantwoorden.

Meld je aan voor de Meet & Greet

Kleine compilatie van onze vorige Meet en Greet

Locatie Amsterdam
great-place-to-work
Berlijn klein
Great Place to Work