Plus Insights

Wat maakt het Direct Team uniek? Nadia vertelt je er meer over

Wij vroegen een aantal van onze Direct Team Assistants naar hun ervaringen als Direct Team Assistant, waarom zij destijds hebben gekozen om als Direct Team Assistant aan de slag te gaan en wat de functie voor hen zo bijzonder maakt. Ben jij benieuwd? Lees hieronder het verhaal van Direct Team Assistant Nadia El Bouny.

Hoelang ben je al werkzaam bij het Direct Team van Secretary Plus?

"Ik ben sinds 1 april onderdeel van het Direct Team van Secretary Plus."

Wat maakt het Direct Team uniek?

"Het is bijzonder hoe Secretary Plus ervoor zorgt dat je je als Direct Team Assistant ook echt verbonden voelt met Secretary Plus en de andere assistants in het land. Je bent immers werkzaam bij een opdrachtgever. Verder vind ik het erg leuk dat ik zoveel nieuwe mensen ontmoet."

Wat vind jij het grootste voordeel van Direct Team Assistant t.o.v. werknemer in vaste dienst?

"Het grootste voordeel van een Direct Team assistant zijn ten opzichte van een assistant in vaste dienst is de flexibiliteit en de afwisseling. Vandaag werk ik bij een multinational en over 6 maanden zit ik bij een kleinere organisatie. Je krijgt de mogelijkheid om je te ontwikkelen op verschillende vlakken bij verschillende organisaties zonder dat je constant van werkgever wisselt. Ik ben nu bijvoorbeeld werkzaam als Project Management Officer bij een grote organisatie in Almere." 

Waarom zou jij assistants aanraden zich aan te sluiten bij het Direct Team?

"Als je toe bent aan een nieuwe uitdaging en je wilt de kans krijgen om je bij verschillende mooie organisaties verder te ontwikkelen, dan is het Direct Team hét team voor jou! We zijn nog op zoek naar collega's."

Gerelateerde Plus Insights

Een maand vol toewijding: Nadia's ervaring als assistant tijdens Ramadan

Lees artikel

Marc Lammers over het bundelen van de krachten van generaties

Lees artikel