Plus Insights

Hoe geeft Celine aan alles binnen Secretary Plus die roze touch?

Celine (26) woont samen met haar vriend in Amsterdam. Naast haar werk bij Secretary Plus is deze fitgirl veel in de sportschool te vinden. Het is helemaal haar ding om fysiek en mentaal te worden uitgedaagd in de sportschool. En ook in haar werk houdt Celine van een uitdaging!

Vertel, wat is jouw functie bij Secretary Plus?

“Sinds 1 juni 2022 werk ik als recruitment consultant in Amsterdam en Almere. Ik houd mij bezig met alle inkomende sollicitaties, hoe we de beste assistants kunnen binnenhalen en ondersteun ik mijn collega’s uit verschillende regio’s. Ik vind het leuk om de sollicitant écht te leren kennen, achter het cv. Wat houdt iemand bezig naast het werk en wat maakt diegene een geweldige assistant?”

Wij onderscheiden ons van de rest door de manier waarop wij alledaagse zaken nét die magische roze touch geven

Wat vind je het leukst aan werken voor Secretary Plus? 

“Het leukst is toch wel het team waarin ik zit. We zijn een heel hecht team met korte lijntjes en zo kunnen we elkaar allemaal goed helpen. Secretary Plus geeft mij de mogelijkheid om mezelf te ontwikkelen binnen arbeidsbemiddeling. Er wordt echt gekeken naar wat jij als persoon nodig hebt om jezelf te blijven uitdagen en te ontwikkelen.”

Wat maakt voor jou Secretary Plus uniek? 

“Wij onderscheiden ons van de rest door de manier waarop wij alledaagse zaken nét die magische roze touch geven. Denk aan events die wij organiseren voor onze assistants. Je hebt nog nooit zo veel roze ballonnen, lopers en strikjes gezien! Wij pakken echt met alles uit in het jasje van Secretary Plus en dat maakt ons uniek. Wij willen dat jij je gehoord voelt, dat we naar jou kijken en dat wij ons uiterste best doen voor jou tijdens jouw carrière bij Secretary Plus.”

Welke doelen hoop je nog te behalen binnen Secretary Plus?

“Ik wil binnen een bepaalde termijn doorgroeien naar managing consultant voor het Direct Team bij Secretary Plus. Vanuit daar zijn er nog veel mogelijkheden te groeien, maar voor nu focus ik mij op het eerste doel!”

Ben jij enthousiast na het lezen over deze rol als consultant en lijkt het jou ook leuk om bij Secretary Plus als consultant aan de slag te gaan? Klik dan hier voor de openstaande vacatures!

Gerelateerde Plus Insights

Een maand vol toewijding: Nadia's ervaring als assistant tijdens Ramadan

Lees artikel

Marc Lammers over het bundelen van de krachten van generaties

Lees artikel