PINK CAREER CAFÉ

Welcome to the Pink Career Café. De plaats waar jij kennis kan maken met de consultants van Secretary Plus, een drankje kan drinken en misschien wel jouw droombaan vindt.

Ons "pop-up café" popt elke laatste vrijdag van de maand up in een andere locatie. Na 5 succesvolle edities is het nu de beurt aan ons kantoor in Den Haag op vrijdag 31 januari. Schrijf je in via de gastenlijst en wie weet matchen wij jou aan een nieuwe baan als Assistant óf als nieuwe consultant in één van onze teams.


Welkom bij Pink Career Café®.

Dé plek waar je de collega's van Secretary Plus op een informele manier kunt ontmoeten. Op deze vrijdagmiddag vertellen wij je meer over de dienstverlening van Secretary Plus, onze opdrachtgevers en bespreken wij jouw kansen op de arbeidsmarkt als assistant van nu.

Of ben jij geïnteresseerd in een rol als Recruitment en/of Sales Consultant en wil je weten hoe het is om te werken bij Secretary Plus? Ga op speeddate met één van onze collega's en kom er achter of jij het nieuwe talent bent wat wij zoeken!

#greatplacetowork
Timetable


The next Pink Career Café vindt plaats op: 31 januari op ons kantoor in Den Haag.

Wat kun je verwachten: 
16.00 - 16.30 uur Inloop mét bubbels
16.30 - 17.00 uur Presentatie
17.00 - 18.00 uur Speeddaten
Waar ben je naar op zoek? Wat kunnen wij jou bieden?
18.00 - 19.00 uur WEEKEND mét bubbels

Adres
Pr. Beatrixlaan 582
2595 BM Den Haag
070 750 8530

Personeelsfeest AFAS Live
Personeelsfeest AFAS Live
Personeelsfeest AFAS Live

Aanmelden

Ben jij of ken jij iemand die gedreven is en graag zijn/haar carrière een boost geeft? Meld jezelf of hem/haar dan aan voor ons Pop-Up Pink Career Café.  Heb je nu al vragen dan hoef je natuurlijk niet te wachten. Neem dan contact op met onze collega Yentl Gebbink via +31 6 28 399 233 of mail naar info@secretary-plus.nl.

Gastenlijst 31 januari

In ons privacy statement kun je nalezen hoe jouw gegevens worden verwerkt.

Or see you next time?

Utrecht

Did you hear the good news? It's Friday!

Vegan-Raspberry-Donuts-3T
Pink-Champagne-Cocktail-Punch-2-of-5
2
goodiebag