Growth Hacking voor onze opdrachtgevers

In een digitaliserend landschap, aantrekkende economie en krapte op de arbeidsmarkt is het als HR-businesspartner essentieel om het voortouw te nemen en innovatieve manieren te introduceren om het juiste talent voor opdrachtgevers te vinden. Daarom is USG Business Services met haar onderliggende merken Secretary Plus, Receptel en Easy Way voortdurend op zoek naar nieuwe mogelijkheden om invulling te geven aan de juiste manier van werven & selecteren om de perfecte match te maken voor onze opdrachtgevers en kandidaten.

De introductie van Growth Hacking

USG Business Services heeft het afgelopen jaar Growth Hackers opgeleid in samenwerking met The Talent Instituut in Amsterdam. Deze Growth Hackers hebben een intensieve opleiding van drie maanden gehad en hebben zich gedurende de opleiding zich de kunst van het Growth Hacking specifiek voor onze business eigen gemaakt. In juli 2018 hebben deze Growth Hackers hun opleiding succesvol afgerond en zijn zij in hun nieuwe rollen aan de slag gegaan.

Growth Hacking is een proces van snel op elkaar volgende online experimenten die een scala van marketing kanalen gebruikt om in ons geval de meest effectieve manier te vinden om de juiste kandidaten uit de markt te halen voor de juiste functies. Growth Hacking is een term die afkomstig is vanuit de start-up wereld. Een nieuw tijdperk van marketing is aangebroken. Een tijdperk waarin de scheidslijnen tussen data-analyses, coderen en marketing zijn verdwenen. Een tijdperk waar we werken met kleine experimenten en het continu testen van campagnes, monitoren, valideren, bijstellen en wederom monitoren van het effect. Marketeers hebben veel meer technische en analytische skills en zijn niet meer afhankelijk van developers. Dat betekent dat zij zelf sneller kunnen schakelen, campagnes kunnen inzetten en aanpassen om deze succesvol te laten zijn.

Aftermovie Demo Day Growth Hackers

Hoe zetten wij Growth Hacking in voor u als opdrachtgever?

Growth Hackers ingezet worden om voor onze opdrachtgevers via deze nieuwe manier van werven de juiste kandidaten uit de markt halen. Door middel van korte pilots en experimenten worden de juiste insights en data verzameld, wordt bepaald welke kanalen belangrijk zijn en op welke wijze er budget ingezet wordt om het doel, in ons geval de juiste kandidaten, te bereiken. Onze Growth Hackers hebben een nauwe samenwerking met zowel de marketingafdeling als de business zodat zij exact weten naar welk profiel zij op zoek moeten. Uitgerust met de juiste tools en vaardigheden.

Voor u aan de slag

 

Deze wijze is de afgelopen maanden al zeer succesvol gebleken en uiteraard gaan wij met deze nieuwe werkwijze ook graag voor u aan de slag om de perfecte match te vinden. Wilt u meer weten over wat wij en onze Growth Hackers kunnen betekenen neem dan contact met ons op.

Wist u dat?

Door deze innovatieve manier van marketingrecruitment is USG People genomineerd voor de Computable Award 2018, in de categorie Detachering- & Recruitmentspecialist van het Jaar. Wij zijn uiteraard enorm trots op deze nominatie.