‘Dream a future’

Als klein meisje was ik al onderzoekend en avontuurlijk. Ik ben opgevoed met de filosofie: ‘als je iets wilt, ga er dan voor!’. Dit gold eigenlijk voor alles wat ik deed. Zo heb ik onder andere het avontuur gezocht in reizen. Ik was net 21 jaar en ging met een vriendin drie maanden werken op een Summercamp in de staat Maine in Amerika. Een fantastische tijd, waar ik veel van heb geleerd.

Met name in het reizen heb ik mezelf veel uitgedaagd de afgelopen jaren en was ik er in 2017 aan toe om dezelfde uitdaging te vinden op werkgebied. En deze vond ik, bij Secretary Plus als Direct Team Assistant.

Samen met Secretary Plus is het in de afgelopen twee jaar gelukt om in mijn werk net zoveel avontuur te brengen als in mijn reizen. In mijn functie als Direct Team Assistant werk ik op projectbasis bij verschillende opdrachtgevers. Elke opdracht is opnieuw een ‘reis’: het ontmoeten van nieuwe mensen, onderzoeken hoe processen zijn ingericht en omgaan met nieuwe systemen. Ik vind het heerlijk en het past heel goed bij mijn onderzoekende karakter en avontuurlijke instelling.

Zo kan ik mijn eerste opdracht nog goed herinneren. Dit was ter ondersteuning van de directeur van Etos. De opdracht was ter vervanging van iemand die was uitgevallen, waardoor er geen overdracht was. Ondanks dat het een heel pittige opdracht was, in alle opzichten, heb ik het ontzettend naar mijn zin gehad en heb ik veel geleerd. Na deze opdracht vervolgde ik mijn reis naar andere opdrachten zoals directiesecretaresse bij Remeha, afdelingssecretaresse bij de Universiteit Utrecht, directiesecretaresse bij Lidl en directiesecretaresse bij Ballast Nedam. Avontuur vind ik vooral in de diversiteit aan werkzaamheden: van het organiseren van een mooi event tot het meedenken over hoe processen efficiënter kunnen worden ingericht, niet één opdracht is hetzelfde.

Voor wat betreft mijn zoektocht naar meer avontuur in mijn werk, heb ik dit zeker gevonden in het Direct Team van Secretary Plus. Ben jij op zoek naar jouw volgende avontuur? Dan kan ik alleen maar zeggen: do it! Waag die sprong. Of het nu gaat om die ene baan of die reis die je altijd al hebt willen maken: dream a future!

Groet,
Eelkje van der Veen

Eelkje van der Veen

- - -

Eelkje van der Veen is sinds 2017 Direct Team Assistant en woont in de omgeving van Utrecht. Eelkje houdt van reizen, zo was haar mooiste reis naar Canada in 2014 met haar oma om familie te bezoeken. Zij gaat graag naar de sauna, doet aan yoga, gaat met regelmaat naar concerten in binnen- en buitenland en gaat graag naar motorraces en Formule 1-wedstrijden. Naast haar pittige job als Direct Team Assistant, is Eelkje ook nog vrijwilliger bij de VVV Leusden als (digitaal) communicatiemedewerker.

Speciaal voor Assistant Day deelt Eelkje haar verhaal over het volgen van haar dromen. Heb jij een vraag voor Eelkje? Neem dan contact op.