"De klik was er, net als ruim 13 jaar geleden, direct weer"

Mijn eerste kennismaking met Secretary Plus was in 2006. Ik was op zoek naar een andere baan en kwam per toeval in aanraking met het kantoor van Secretary Plus in Arnhem. Het team van Arnhem heeft mij destijds enorm geholpen om te ontdekken waar mijn kracht lag.

Op het moment dat ik in contact kwam met Secretary Plus had mijn zelfvertrouwen namelijk een deuk opgelopen door een vervelende situatie op het werk. Ik heb via Secretary Plus een korte opdracht gedaan bij een architectenbureau. Daarna heb ik een vast baan gevonden bij een zorgverzekeraar als management assistent voor een interim-manager. Een hectische baan, waar ik veel van heb geleerd en leuke contacten aan over heb gehouden. Ik kijk daar nog steeds met veel plezier op die periode terug.

Medio 2007 startte ik, ook weer via Secretary Plus, als hoofd secretariaat bij een woningcorporatie. Weer een hele andere branche met een eigen dynamiek. Hier kreeg ik verschillende kansen om mij te ontwikkelen. Ook ik zag dat het vak van secretaresse zich ontwikkelde en ik wilde graag mee ontwikkelen. Omdat ik nauw betrokken was bij nieuwbouwprojecten, het huurdersblad maakte, de website en social media onderhield, vond ik het tijd om mijn communicatiekennis te verbreden. Het was best zwaar om een tweejarige HBO-studie te volgen naast mijn fulltime baan, maar ik deed het met plezier. De studie heeft er ook voor gezorgd dat ik vervolgens als Coördinator Communicatie aan de slag kon en ik heb deze functie ook een aantal jaren met plezier vervuld. Toch begon een nieuwe uitdaging, na bijna 11 jaar bij dit bedrijf te hebben gewerkt, te kriebelen. Gezien mijn brede interesses twijfelde ik over de richting.

Dit veranderde toen ik in 2018 op de website van Secretary Plus een uitdagende job als directiesecretaresse zag. In mijn enthousiasme mailde ik direct mijn motivatie en cv. Spannend hoor. Na een paar dagen belde ik en vroeg Chantal mij waarom ik op deze functie had gesolliciteerd, omdat ze zo op het eerste gezicht niet vond dat mijn cv aansloot op de vacature. Toen ik haar uitlegde dat ik de afgelopen jaren altijd wel iets aan ondersteuning van een directeur of manager had gedaan, adviseerde zij mij om mijn cv aan te passen en maakten we een afspraak om kennis te maken. De klik was er, net als ruim 10 jaar geleden, direct weer. Nu werk ik sinds november dankzij de bemiddeling van Secretary Plus weer als directiesecretaresse bij een woningcorporatie en voel ik me als een vis in het water. Heerlijk die hectiek, geen dag is hetzelfde en mijn communicatiekennis komt me goed van pas.

De professionaliteit en oprechte interesse van de collega’s van Secretary Plus in jou als assistant is bijzonder. Zij gaan echt voor het maken van de perfecte match tussen kandidaat en opdrachtgever. Ben jij op zoek naar een nieuwe assistant uitdaging? Ik weet zeker dat Secretary Plus hem voor je weet te vinden! 

Met vriendelijk groet,
Petra van der Graaf - Hageman

Heb je een vraag voor Petra? Neem dan contact met ons op! Ben jij op zoek naar  een nieuwe uitdaging? Bekijk dan ons vacature aanbod.