Nieuws overzicht

En de Assistant of the Year 2017 is..

De winnaar van de Assistant of the Year 2017 is gekozen! Babette Christoforou is de gelukkige winnaar en daarmee kwam vandaag een einde aan een spannende dag op het hoofdkantoor van Secretary Plus in Almere.

De genomineerde assistants werden vanochtend om half 10 ontvangen in Almere, waarnaar alle assistants hun business case presenteerden aan de juryleden, bestaande uit Willemijn Goede (Business Service Manager bij EY), Nathalie Thielen (PA van Marco Borsato) en Marloes Puik (Operationeel Manager Secretary Plus). Helaas kon jurylid Marieke Voskuil (Management Assistant bij Buitenlandse Zaken in New Delhi en Assistant of the Year 2016) er niet bij zijn wegens verplichtingen in het buitenland. Na een uitgebreide lunch werden de assistants nog even in spanning gehouden, maar wel geïnspireerd en entertainend tijdens de presentaties van Germaine Ram-Poppen (Executive Assistant Ahold Delhaize) en door jurylid Nathalie Thielen (PA Marco Borsato). 

Toen het moment daar  was, werden er drie assistants - die net iets boven de rest uitstaken - op het podium geroepen. De drie finalisten zijn: Jan Koehoorn, Gauwrie Pandy en Babette Christoforou. Met een spannende video werd bekend gemaakt dat Babette de assistant of the Year 2017 is. Daarnaast is er nog een extra prijs in het leven geroepen: The Young Potential. Toen de jury namelijk de presentatie van assistant Laura Guldemond hoorden, wisten ze dat zij een assistant met potentie is en enkel nog vlieguren moet maken, maar dat daar zeker een Assistant of the Year in zit!

Het was dus een moeilijke opgave voor de jury. Het niveau van de business cases was zeer hoog en alle genomineerden hebben echt hun eigen invulling gegeven aan de presentatie. Afscheid nemen van de genomineerde assistants doen wij dan ook niet. Aankomend jaar zullen zij regelmatig voorbij komen en zullen wij gezamenlijk hun ideeën voor het assistant vak uitvoeren. 

Wij willen alle genomineerde assistants en juryleden bedanken voor hun inzet tijdens het hele traject en Babette nogmaals van harte feliciteren met deze titel.