Nieuws overzicht

Een contract terwijl wij de perfecte baan voor je zoeken?

Waarom zelf zoeken naar een nieuwe baan als wij dat beter kunnen en je tijdens het zoeken al betaald krijgt? Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar het staat er écht: bij Secretary Plus word je nu betaald terwijl je wacht. Wij gaan ver om ervoor te zorgen dat assistants, secretaresses  en officemanagers op de juiste plek terechtkomen.

Werkgevers staan in de rij
De arbeidsmarkt is krap en blijft dat voorlopig nog wel even. Werkgevers staan in de rij voor goede management assistants. Professionals die hun taken kunnen verlichten en een hele afdeling naar een hoger niveau kunnen tillen. Eén klik op de vacaturesite en er rolt een uitnodiging voor een gesprek binnen. Of je wordt zelf benaderd door een enthousiaste recruiter. Hij heeft jouw cv er tussenuit gepikt en slaat precies de juiste toon aan. Want natuurlijk heeft hij zich in jou verdiept. Voor je het weet zit je achter dat bureau.

Maar zit je ook achter het juiste bureau? Of kom je er na een tijdje achter dat de dagelijkse praktijk toch wat schril afsteekt bij het eerdere verhaal?

De juiste plek zoeken is een vak
Een baan vinden mag dan eenvoudiger zijn in deze markt, de juiste plek zoeken is een vak. Een vak waar wij bij Secretary Plus bijzonder bedreven in zijn. Wij doen het immers al meer dan 30 jaar. Dat heeft ons een enorm netwerk opgeleverd. Wij kennen onze opdrachtgevers, weten welke types er werken en kennen de cultuur en sfeer op de werkvloer.

Dat is belangrijk. Wat voor de één een perfecte match is, is voor de ander een uitdaging en voor weer een ander een reden om elke ochtend met hoofdpijn aan de slag te gaan.

De vraag is dus niet óf je een baan kunt vinden. De uitdaging is die ene job te vinden waar je blij van wordt. De perfecte fit. Dat duurt meestal wat langer, maar dat wachten is de moeite waard. Zeker omdat wij dat wachten belonen. Jazeker, wij betalen je salaris vanaf het moment dat we voor je gaan zoeken.

Klinkt dat nog steeds te mooi om waar te zijn? Kijk op www.secretary-plus/vastebaan en zie zelf dat we bloedserieus zijn.