Wie wordt de opvolger van Jeanine Schouwnaars en wint de Expect More Award 2016?

Jul 13, 2016, 08:41 AM by Stephanie Pereboom
De nominees zijn bekend. Ook dit jaar zijn er weer top assistants aangemeld!

De nominees zijn bekend. Ook dit jaar zijn er weer top assistants aangemeld! Dat de functie van assistant een onmisbare functie is binnen een organisatie blijkt uit de motivatie van managers en collega assistants die assistants hebben aangedragen: “Haar aanwezigheid geeft een positieve impuls aan de diverse meetings waarbij ze duidelijk input geeft en ervaringen deelt”, “Als je iets bij haar neerlegt dan weet je dat het goed en snel wordt uitgevoerd”, “Ze is een belangrijke sparringpartner” en “Ze heeft zich de organisatie en het werk razendsnel eigen weten te maken”.

Dat belooft een heftige strijd te gaan worden! De nominees gaan zich nu buigen over hun business case, waarin ‘De competenties van een assistant’ centraal staan. De jury, bestaande uit Marion van Happen (Algemeen Directeur Secretary Plus), Maurice Verwer (Director Facility Management & Business Support PwC)Walter Hueber (CEO Cammio) en Jeanine Schouwenaars (winnaar Expect More Award 2015 en management assistant bij Unilever), gaan de business cases beoordelen en hebben de moeilijke keuze om de drie finalisten van de Expect More Award 2016 te bepalen.

Op 12 juli zullen de drie finalisten bekend worden gemaakt. In oktober zal de finale plaatsvinden en weten we wie zich een jaar lang ambassadeur van het vak mag noemen en naar huis gaat met hele mooie prijzen.

We willen de nominees heel veel succes wensen en zijn benieuwd naar hun creatieve ideeën.