Nieuws overzicht

Mandy van Keijzerswaard, directeur Secretary Plus, stelt zich voor

Wat een eer om onderdeel te zijn van Secretary Plus! Een club die al 30 jaar bestaat en een gevestigde naam is in de markt. Ik kijk er naar uit het succes van Secretary Plus verder voort te zetten en uit te bouwen.

De afgelopen 13 jaar ben ik werkzaam geweest in de arbeidsbemiddeling. Bij Brunel en recent de Vibe Group. Hier was ik als business unit manager verantwoordelijk voor meerdere commerciële teams.

Werken binnen de arbeidsbemiddeling is dynamisch en dat is gelijk wat mij ontzettend aantrekt. Ik hoop met mijn energie, achtergrond en passie Secretary Plus verder te helpen. In mijn eerste maand heb ik al een goed beeld gekregen van de organisatie en ben ik begonnen aan een concreet plan hoe wij verder kunnen groeien. Niet alleen groei in het aantal assistents die wij mogen bemiddelen, maar ook groeien in het aantal mooie opdrachtgevers met wie wij samenwerken.

Binnen het team streef ik naar een open cultuur waarin hard gewerkt wordt, successen worden gevierd en waar iedereen zich gewaardeerd en gehoord voelt maar we bovenal plezier hebben in wat wij doen!

Thuiskomen doe ik ook heel graag bij mijn partner Mathijs en onze twee jonge kinderen. Wij wonen in Nieuw-Vennep en in de omgeving van Antwerpen, waar mijn partner vandaan komt. In mijn vrije tijd ga ik graag uiteten, een avond borrelen met vrienden en probeer ik regelmatig een rondje hard te lopen.

Ik kijk ernaar uit om iedereen beter te leren kennen de komende tijd en Secretary Plus samen naar een hoger niveau te tillen!

Wil je meer weten over Mandy? In onderstaande video vertelt ze onder andere over haar ambities, wie ze het liefst volgt op Instagram, hoe haar weekend eruit ziet en wat haar favoriete vakantiebestemming is.