De finalisten van de Expect More Award 2016 zijn bekend!

Jul 13, 2016, 13:27 PM by Stephanie Pereboom
De jury is eruit. De finalisten van de Expect More Award 2016 zijn bekend! Ook dit jaar bieden wij weer een mooi podium aan de toppers uit het vak. De verwachtingen zijn hoog!

Voor het derde jaar op rij, de Expect More Awards Ook dit jaar bieden wij weer een mooi podium aan de toppers uit het vak. “Dit jaar zagen we vooral dat de nominees opgegeven werden door hun managers. In de motivatie voor de nominaties zagen we eigenlijk dezelfde redenen terug. Door de expertise en kwaliteit van mijn Assistant kan ik mij focussen op mijn eigen werkzaamheden. Mijn Assistant ontzorgt mij, denkt mee, is mij net dat stapje voor en houdt mij scherp. Dat zijn echt prachtige motivaties want dat is waar we het voor doen, waar ons vak voor staat. Organisaties en managers helpen groeien". Aldus Marleen Smith Manager Marketing & Communicatie van Secretary Plus.  
De nominees hebben hun uiterste best gedaan op hun businesscase. Ook dit jaar was het niveau van de businesscases weer bijzonder hoog. Voor de jury was het daarom ook een lastige opgave om te bepalen welke nominees door mochten gaan naar de finale. 

Dit jaar heeft de jury gekozen voor niet drie maar vier finalisten. De jury heeft dit jaar namelijk een wildcard uitgereikt aan Lizzy Visser als Young Challenger. Lizzy laat met haar jonge leeftijd (21 jaar), drive en visie zien wat je kunt bereiken binnen het vakgebied als je duidelijk een doel voor ogen hebt en kansen pakt. Lizzy mag het dit jaar opnemen tegen Marieke Voskuil, Sandra Freijters en Mariska Vermeulen. De businesscases van de vier finalisten waren onderscheidend op vlak van visie op het vakgebied, inhoudelijke voorbeelden, creativiteit en ambitie. 

Wij feliciteren de finalisten van harte met hun finaleplaats! Tijdens het finaletraject staan vakinhoudelijke kennis, presentatievermogen en de invulling van het ambassadeurschap centraal. De finalisten worden tijdens hun finaletraject begeleid worden door een persoonlijke coach. De verwachtingen zijn hoog!

De finalisten gaan vanaf nu de strijd met elkaar aan en op zaterdag 1 oktober 2016 tijdens een groots event zal de winnaar van de Expect More Award 2016 bekend worden gemaakt en weten wij welke Assistant zich een jaar lang namens Secretary Plus ambassadeur van het vak mag noemen.

Wij wensen Marieke, Lizzy, Sandra en Mariska heel veel succes.

Op de foto ontbreekt Marieke Voskuil, zij verblijft momenteel in het buitenland.