Moeten we vrezen dat een robot ons werk overneemt? 

Voor het Grote Secretary Plus Interview spraken wij met Yuri van Geest, veelgevraagd futuroloog en spreker. "Razendsnelle technologische innovaties laten banen en bedrijven verdwijnen", maar dit brengt zeker kansen met zich mee. "Er blijft beslist behoefte bestaan aan mensen die verbindingen leggen, de sfeer bewaken en teams bouwen", aldus Van Geest. Moeten we vrezen dat een robot ons werk overneemt? Volgens Yuri van Geest wel en sneller dan organisatie zich realiseren.

Het grote Secretary Plus Interview

In deze prachtige editie van alweer het vierde Grote Secretary Plus Interview, praten we uitvoerig met Yuri van der Geest. In het interview voorspelt hij welke gevolgen de technologische ontwikkelingen met zich mee brengen, maar vertelt hij ook welke kansen dit biedt. Vraag het interview aan en laat u inspireren. 

Wij wensen u veel leesplezier!

grote-secretary-plus-interview

Bekijk onze eerdere edities

De assistant van de toekomst

In deze prachtige editie van het derde Grote Secretary Plus Interview, praten we met John Moravec. In het interview gaat hij in op de assistant van de toekomst. Download het interview en laat u inspireren. 

Wij wensen u veel leesplezier!  

Grote Secretary Plus Interview

Als je in jezelf gelooft, kun je de hele wereld aan

In deze editie van het tweede Grote Secretary Plus Interview, praten we met Simone van Trojen van LaDress. In het interview vertelt Simone over haar droom en hoe zij deze heeft verwezenlijkt. Download het interview en laat u inspireren. 

Wij wensen u veel leesplezier!

Grote Secretary Plus Interview Simone van Trojen