• "Be bold for change"

  13 mrt 2017 door Marieke Voskuil
  Dit jaar's slogan van de Internationale vrouwendag was #BeBoldForChange als een oproep naar alle vrouwen om echt aan te geven welke verandering wij als vrouwen willen! En dat zal bij ons moeten beginnen; niets zal veranderen als we zelf niet beginnen met de verandering.
  Lees verder
 • Gracieus als een zwaan

  25 jan 2017 door Marieke Voskuil
  Gracieus als een zwaan. Een prachtige analogie voor ons vak, tenminste voor mij heel herkenbaar. Naar buiten toe altijd de lach, professionele houding en de indruk geven dat ik alles onder controle heb, maar ondertussen peddel ik onderwater razendsnel om alles geregeld en georganiseerd te krijgen.
  Lees verder
 • We gaan de ‘war for talent’ met voorsprong winnen

  20 dec 2016 door Marion van Happen
  Dat je als assistant snel en foutloos kunt typen of handig bent met Outlook is niet meer zo spannend tegenwoordig. Het gaat er steeds vaker om wie je bent en hoe je jouw talenten kunt inzetten.
  Lees verder
 • 6 tips om jouw carrieredoelen te bereiken met personal branding.

  15 dec 2016 door Marion van Happen
  Een missie van Secretary Plus is het beste in onze assistants naar boven halen door middel van ontwikkeling. Dit doen wij met een blended learning programma, oftewel on- en offline gecombineerd.
  Lees verder
 • Openbaar bod door Recruit op alle aandelen USG People

  15 dec 2016 door Stephanie Pereboom
  Recruit Holdings en USG People maken vandaag gezamenlijk bekend voorwaardelijke overeenstemming over een fusieprotocol te hebben bereikt met betrekking tot een aanbevolen bod volledig in contanten door Recruit op alle uitstaande gewone aandelen in USG People tegen een biedprijs van € 17,50 per gewoon aandeel USG People, onder voorbehoud van de gebruikelijke voorwaarden.
  Lees verder
 • It’s all about flexibility!

  15 dec 2016 door Marion van Happen
  Hangmatten in de gang, voetbalspel op de afdeling of vergaderen op zitzakken. Zou je daar de ‘war for talent’ mee winnen?
  Lees verder
 • Talent is onze corebusiness

  15 dec 2016 door Marion van Happen
  Het is onze corebusiness om het juiste talent te vinden voor onze opdrachtgevers. Daar spannen we ons elke dag opnieuw graag voor in. Maar evengoed is het onze taak om intern ook het talent van onze medewerkers naar boven te halen. Hoe we dat doen? We willen alleen de beste mensen voor onze organisatie en dan gaat het niet alleen om persoonlijke competenties. Het gaat ook om passie. Weten wat je goed kunt. Weten wat je wilt. Weten wat je...
  Lees verder
 • Het grootste risico is het nemen van geen enkel risico

  09 mei 2016 door Marion van Happen
  De wereld verandert, onze branche verandert en vraag en behoeften veranderen, dat is een feit. Hierop niet anticiperen is geen optie. Maar ik merk ook dat organisaties het soms lastig vinden hoe zij met deze veranderingen kunnen omgaan.
  Lees verder